Όταν η Μελάνια Τραμπ μιλούσε για την σεξουαλική της ζωή με τον Ντόναλντ σε ραδιοφωνική εκπομπή το 1999

Όταν η Μελάνια Τραμπ μιλούσε για την σεξουαλική της ζωή με τον Ντόναλντ σε ραδιοφωνική εκπομπή το 1999 Facebook Twitter
2
Όταν η Μελάνια Τραμπ μιλούσε για την σεξουαλική της ζωή με τον Ντόναλντ σε ραδιοφωνική εκπομπή το 1999 Facebook Twitter

Η Μελάνια Τραμπ, νυν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, είχε δηλώσει παλιότερα πως όταν πρωτογνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1998 και αυτός της ζήτησε το τηλέφωνό της, αρνήθηκε να του το δώσει και αντ' αυτού προτίμησε να ζητήσει εκείνη το δικό του. «Αν του έδινα τον αριθμό μου, θα ήμουν απλώς μία ακόμη από τις γυναίκες που θα πάρει τηλέφωνο», είχε ομολογήσει η Μελάνια, προσθέτοντας πως κατά βάθος ήθελε να δει αν θα της δώσει τον επαγγελματικό ή τον προσωπικό του αριθμό. «Μπορείς να καταλάβεις πολλά για έναν άντρα από το νούμερο που θα σου δώσει», είχε πει, εξηγώντας ωστόσο πως τελικά ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος της έδωσε όλους του τους αριθμούς. 

Έκτοτε έχουν περάσει αρκετά χρόνια, ο Ντόναλντ και η Μελάνια παντρεύτηκαν, απέκτησαν μαζί έναν γιο και σήμερα κυβερνούν την Αμερική, σε μια εξέλιξη που έχει φανατίσει θετικά και αρνητικά τόσο τους Αμερικανούς όσο και ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όταν η Μελάνια Τραμπ μιλούσε για την σεξουαλική της ζωή με τον Ντόναλντ σε ραδιοφωνική εκπομπή το 1999 Facebook Twitter

Μέχρι στιγμής η Μελάνια διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ και τα σενάρια σχετικά με τον ρόλο της ως Πρώτη Κυρία αλλά κι εκείνον ως  σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ δίνουν και παίρνουν, με πολλούς να αναρωτιούνται για την ακριβή φύση της σχέσης τους. Ένα παλαιότερο ραδιοφωνικό απόσπασμα που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα ρίχνει μερικό φως στην σχέση τους, ειδικά την σεξουαλική, ή τουλάχιστον στο πώς ήταν εν έτει 1999, όταν ο Τραμπ είχε κατέβει ξανά υποψήφιος για Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Εκείνη τη χρονιά, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε μιλήσει μεταξύ άλλων στην ραδιοφωνική εκπομπή του καλού του φίλου, Χάουαρντ Στερν, όπου συζήτησαν για τρέχουσα κατάσταση των ΗΠΑ, τα σχέδιά του αλλά και την Μελάνια, με την οποία τότε είχε σχέση μόλις έναν χρόνο.

Η ιστορία έχει εξής: Ο Στερν μιλά τηλεφωνικά με τον Τραμπ και κάποια στιγμή φέρνει στην κουβέντα την Μελάνια. Τότε ο Τραμπ, του λέει πως είναι μαζί εκείνη τη στιγμή και τον ρωτά αν θέλει να της μιλήσει. Στη συνέχεια ο Στερν, απευθυνόμενος στην Μελάνια, την ρωτά αν θα φορούσε την «πιο σέξι αμφίεσή της« για χάρη του. «Κανένα πρόβλημα», απαντά η Μελάνια και ο Στερν συνεχίζει: «Τι θα φορούσες;». «Θα δεις», απαντά εκείνη. Μετά την ρωτά τι φορά εκείνη τη στιγμή και η Μελάνια απαντά: «Όχι πολλά», παραδεχόμενη πως είναι σχεδόν γυμνή. Οπότε ο Στερν, που είναι γνωστός για τα μυσογυνικά του σχόλια, της λέει: «Έχω κατεβάσει ήδη τα παντελόνια μου». 

Ακούστε το επίμαχο απόσπασμα:

Η συζήτηση όμως δεν σταματά εκεί αλλά επεκτείνεται και στην σεξουαλική τους ζωή. «Τι κάνεις; Πας εκεί κάθε βράδυ και κάνετε σεξ;», λέει ο Στερν με την Μελάνια να απαντά: «Αυτό είναι αλήθεια. Περνάμε πολύ, πολύ ωραία». Μάλιστα όταν ο Στερν την ρωτά αν κάνουν σεξ κάθε βράδυ, η τότε 29χρονη Μελάνια του λέει: «Κι ακόμη περισσότερο». Λίγο αργότερα, εξομολογείται δε στον Στερν πως της αρέσουν οι πιο ιδιωτικές παραλίες στις οποίες προτιμά να φορά στρινγκ γιατί δεν την αρέσουν τα σημάδια στο σώμα της. Όταν επιστρέφει ο Τραμπ στη συνομιλία, επιβεβαιώνει στον αέρα πως η Μελάνια είναι όντως γυμνή όση ώρα μιλούν, χαρακτηρίζοντάς την «ένα πράγμα όμορφο». 

Ολόκληρο το απόσπασμα της ραδιοφωνικής εκπομπής:

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Έχω πλήρη επίγνωση των λαθών μου στο παρελθόν, έχω αναλάβει την ευθύνη»

Ο πρίγκιπας Χάρι προειδοποιεί για την ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τονίζοντας ότι το μίσος προς τις κοινότητες πρέπει να αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα και χωρίς σιωπή
THE LIFO TEAM
NEW YORK TIMES ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΗΝΥΣΗ

Διεθνή / Ισραήλ: Μηνύει τους NYT για άρθρο που καταγράφει βιασμούς Παλαιστινίων κρατουμένων

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τους New York Times ότι «συκοφαντούν τους στρατιώτες του Ισραήλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν «ψευδή εξίσωση» ανάμεσα στη Χαμάς και τον ισραηλινό στρατό
THE LIFO TEAM
ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Η πλευρά Μακρόν διαψεύδει ότι το χαστούκι συνδεόταν με μηνύματα του Εμανουέλ Μακρόν σε ηθοποιό

Σύμφωνα με νέο βιβλίο, η Μπριζίτ Μακρόν «έχασε την ψυχραιμία της» κατά τη διάρκεια πτήσης του προεδρικού ζεύγους όταν είδε μήνυμα στο κινητό του Γάλλου προέδρου από Γαλλοϊρανή ηθοποιό
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ

Διεθνή / Politico: Η Ταϊβάν είναι το βασικό «αγκάθι» στις συνομιλίες Τραμπ-Σι

Το ζήτημα της Ταϊβάν παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητο, καθώς η Κίνα τη θεωρεί μέρος της επικράτειάς της, ενώ οι ΗΠΑ διατηρούν πολιτική «στρατηγικής ασάφειας», αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή της υπόσταση
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

Διεθνή / Ιρανικές δυνάμεις κατέλαβαν πλοίο-«πλωτό οπλοστάσιο» στον Κόλπο του Ομάν

Τέτοιου είδους πλοία δραστηριοποιούνται συνήθως στην Ερυθρά Θάλασσα, τον Κόλπο του Άντεν και τον Κόλπο του Ομάν, λειτουργώντας ως σημεία ανεφοδιασμού για ένοπλες ομάδες ασφαλείας που συνοδεύουν εμπορικά πλοία σε επικίνδυνες θαλάσσιες διαδρομές.
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Η Κούβα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή - Έως και 22 ώρες χωρίς ρεύμα

Η κατάσταση προκάλεσε νέες διαδηλώσεις στην κουβανική πρωτεύουσα, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχή μπλακ άουτ και τις ελλείψεις καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Για όσους γνωρίζουν τι εστί Στερν ή ότι μια τέτοια τύπου κουβέντα είναι νορμάλ για τους περισσότερους αμερικανούς (που είναι ακομπλεξάριστοι στο θέμα σέξ) θα την θεωρήσουν μάλλον μια φυσιολογική συνέντευξη.
ΚΑΙ τις εκλογες κερδισε ο Τραμπ ΚΑΙ εκανε σεξ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ με την Μελανια ( σε αντιθεση με τους Κλιντον που οταν την κερατωνε μερες πριν κερδισει την προεδρια το 92 αλλα και κατα τη διαρκεια της προεδριας του αλλα και οταν πιαστηκε και δικαστηκε στον λευκο οικο, η διασημη φεμινιστρια Χιλαρι δε τον χωρισε και παροτι το κοριτσακι η Μονικα ελεγε οτι ειναι θυμα, οι αμερικανιδες φεμινιστριες πηραν εμμεσως το μερος του Βασιλη ) !!!! Σε ενα ομως κανετε πραγματικο λαθος. Η Μελανια ΔΕ κυβερνα την Αμερικη, μαζι με τον αντρα της. Αυτο ειναι ψεμα. Απ οπου κι ως που ; Αν την κυβερνα, δεν ακουσαμε τιποτα για τα μυριαδες εγκληματα πολεμου της φεμινιστριας Χιλαρι Κλιντον ( γιατι για σεξ με τον Βασιλη αποκλειεται να ακουσουμε). Τιποτα για την σιγη του φεμινιστικου κινηματος για τα μυριαδες εγκληματα πολεμου του Βασιλη οταν ηταν στον λευκο οικο οκτω χρονια. Τιποτα οταν βομβαρδισε την φαρμακευτικη βιομηχανια στο Σουδαν για να μην παρεβρεθει στη δικη του για τη Μονικα το 1998. Μηπως υπαρχει προκαταληψη απο μερους σας ; Ειμαστε υπερ των ομοφυλοφιλων και φυσικα υπερ της ισοτητας των φυλων, και παλευουμε στην πραξη και για τα δυο, αλλα δεν ειναι τα εγκληματα πολεμου σημαντικοτερα απο την εκφραση "με επιασε απο το αιδειο μου" ;Η Μελανια επομενως δε κυβερνα τιποτα παρα τον εαυτο της. Εχω ομως την εντυπωση οτι αν εκανε κατι, οτιδηποτε, θα το εκανε καλυτερα απο την σκληροπυρηνικη φεμινιστρια εγκληματια πολεμου Χιλαρι Κλιντον. Κι ας ειναι πιο ομορφη...Τελος, ο Τραμπ ( που ειναι και μεγαλυτερος της Χιλαρι ) αποδυκνειεται χιλιαδες φορες πιο ακομπλεξαριστος και αυθεντικος απο την φεμινιστρια εγκληματια πολεμου. Φανταζεστε την Χιλαρι στον Στερν ;;; Οχι βεβαια, γιατι ο Στερν ειναι...σεξιστης.