Κλείνει γνωστά περιοδικά ο Όμιλος Alpha Editions - Τι ανακοίνωσε σήμερα στους υπαλλήλους

Κλείνει γνωστά περιοδικά ο Όμιλος Alpha Editions - Τι ανακοίνωσε σήμερα στους υπαλλήλους Facebook Twitter
Σύνθεση φωτογραφίας: LIFO.gr
2

Δυσάρεστα είναι τα νέα στο χώρο των Media καθώς λίγο πριν έγινε γνωστό πως ο Όμιλος Alpha Editions που εκδίδει τα περιοδικά Hello, 7 Μέρες TV, ΕΓΩ και Τηλεκοντρόλ ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ότι σταματάει τη λειτουργία του και κρατάει στην κυκλοφορία προς το παρόν για 3-4 τεύχη ακόμα τα περιοδικά Hello και 7 Μέρες TV καθώς για αυτά φέρεται να υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον από άλλες εκδόσεις.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gossip-tv.gr η είδηση για το λουκέτο αυτό δεν ήταν αναμενόμενη μετά τους καλοκαιρινούς μήνες που οι κυκλοφορίες είναι και αυξημένες και άρα τα έσοδα πολύ περισσότερα.

Τη είδηση της ανακοίνωσης επιβεβαίωσε πριν λίγο και ο δημοσιογράφος σε περιοδικά του ομίλου Ανδρέας Δερμιτζάκης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 29/08/2016 είχε ανακοινωθεί ότι η «ALPHA EDITIONS AE», διά­δο­χος εται­ρεία της εται­ρείας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ» ήταν υποχρεωμένη να κατα­βά­λει στους συντά­κτες και τους απα­σχο­λού­με­νους στο δια­φη­μι­στικό τμήμα των περιο­δι­κών της εται­ρείας τις δεδου­λευ­μέ­νες απο­δο­χές, που "είχε παρα­λεί­ψει" να τους κατα­βά­λει η «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ» για το διά­στημα πριν την αιφ­νι­δια­στική δια­κοπή της δρα­στη­ριό­τη­τάς της.

Επί­σης με την ίδια από­φαση, η εται­ρεία ήταν υποχρεωμένη να απα­σχο­λεί το εν λόγω προ­σω­πικό με τους ίδιους όρους εργα­σίας, όπως αυτοί ίσχυαν προ της δια­κο­πής δρα­στη­ριό­τη­τας της μετα­βι­βά­σα­σας εται­ρείας («ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ»).

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τίνα Τέρνερ (1939-2023): Ένας αληθινός θρύλος

Μουσική / Τίνα Τέρνερ: «Ούτε ένας δεν με αγάπησε στη ζωή μου, ούτε καν ο πατέρας και η μάνα μου»

Παρ’ όλες τις επιτυχίες και τις εκρηκτικές εμφανίσεις, η Τίνα Τέρνερ έζησε τα πρώτα σαράντα χρόνια της ζωής της με μοναξιά, κακοποίηση και στερημένη από αγάπη. Ο τρόπος που άφησε πίσω της τον τρόμο και την ενδοοικογενειακή βία και έγινε σύμβολο τόλμης και περηφάνιας και η πορεία της προς τη σαρωτική επιτυχία είναι είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ζωής της.
M. HULOT
Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

TV & Media / Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Δεν ξέρω τι λέει αυτή η κυρία, ήθελε να κάνει τον θεατρινισμό της, ήθελε να βγει στην τηλεόραση για να κάνει αυτό το show» ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας
LIFO NEWSROOM