Τζουλιάνι εναντίον Χίλαρι Κλίντον: Είναι ιδρυτικό μέλος του ISIS

Τζουλιάνι εναντίον Χίλαρι Κλίντον: Είναι ιδρυτικό μέλος του ISIS Facebook Twitter
2

Σε μια σοκαριστική καταγγελία για την Χίλαρι Κλίντον προέβη ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι, ο οποίος και υποστήριξε πως η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών "βοήθησε να δημιουργηθεί" το Ισλαμικό Κράτος.

"Βοήθησε να δημιουργηθεί το ISIS. Η Χίλαρι Κλίντον θα μπορούσε να θεωρηθεί ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης" είπε ο Τζουλιάνι σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX.

Ταυτόχρονα κατηγόρησε τον Μπάρακ Ομπάμα πως απέσυρε τα αμερικανικά στρατεύματα από το Ιράκ, αφήνοντας έτσι περισσότερο χώρο στους τζιχαντιστές να εξαπλωθούν. Όπως είπε, η Χ. Κλίντον, που υπήρξε υπουργός Εξωτερικών του Αμερικανού Προέδρου για τέσσερα χρόνια, "ήταν μέρος μιας κυβέρνησης που άφησε το Ιράκ να το κυβερνά ο Μαλίκι, αναγκάζοντας τους Σιίτες να επιλέξουν και δεν παρενέβη στον πόλεμο στην Συρία όταν ήταν ακόμη καιρός".

"Για να καταπολεμηθεί το ISIS θα απαιτούσε η κυβέρνηση να ενώσει όλες τις δυνάμεις για να το αντιμετωπίσει. Η Χίλαρι είχε την ευκαιρία αυτή και δεν έκανε τίποτα" σημείωσε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης. 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ