Στη Λέσβο για τους πρόσφυγες η Αντζελίνα Τζολί

Στη Λέσβο για τους πρόσφυγες η Αντζελίνα Τζολί Facebook Twitter
2

Στη Λέσβο αναμένεται να φτάσει απόψε η Αντζελίνα Τζολί η οποία θα επισκεφθεί τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που παραμένουν στο νησί. Την πληροφορία μετέδωσε ως αποκλειστική το τοπικό lesvosnews.gr, το οποίο αναφέρει ότι η χολιγουντιανή σταρ και πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ θα φτάσει στο νησί μαζί με τους συνοδούς της και θα κατευθυνθεί σε Σκάλα Συκαμιάς, Μόρια, Καρά-Τεπέ και στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, για να δει από κοντά την κατάσταση και να προσφέρει με τον δικό της τρόπο.

Οι πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας αναφέρουν πως μαζί της θα υπάρχει και τηλεοπτικό συνεργείο από την Αμερική.

Η Τζολί θα αναχωρήσει, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα,  από τη Λέσβο την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η πληροφορία επιβεβαιώνεται από τις τοπικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου, η κ. Τζολί θα επισκεφτεί καταυλισμούς προσφύγων στη Μόρια αλλά και τον Καρά Τεπέ. Σημειώνεται ότι η ηθοποιός έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι θα προτιμούσε να αφήσει σε άλλους τα ζητήματα πολιτικής φύσης σε σχέση με τους πρόσφυγες, ενώ η ίδια επικεντρώνεται στις ανθρωπιστικές ανάγκες των περιοχών που επισκέπτεται.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πάνω από 100.000 εκθέματα, ανάμεσά τους ο θησαυρός του Τουταγχαμών, φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο μουσείο παγκοσμίως αφιερωμένο αποκλειστικά σε έναν πολιτισμό
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Από επισκέψεις είμαστε κομπλέ, κανα φράγκο μπορεί να δώσει?? Και να πείσει και άλλους αστέρες εξ Αμερικής, να ζουν οι ταλαίπωροι αυτοί άνθρωποι υπό καλύτερες και πιο ανθρώπινες συνθήκες όσο φιλοξενούνται εδώ. Πώς? Δεν μπορεί να δώσει λεφτά, μόνο να πάει να τους δει? Καλά, ας πάει και το παλιάμπελο, να βγουν καλές οι φωτογραφίες τουλάχιστον...
Ας κάνει κανένα κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και ο δήμος Μαραθώνα για να χαρεί και ο Ψινακης που επιτέλους θα έρθουν οι διάσημοι που περιμένει στο δήμο του.