No.1

Ζελέσνκι: Αν πεθάνει o Πούτιν, ο πόλεμος θα τελειώσει

Ζελέσνκι: Αν πεθάνει o Πούτιν, ο πόλεμος θα τελειώσει Facebook Twitter
0

«Εάν πεθάνει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, τότε ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας θα τελειώσει, καθώς οι θεσμοί της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα σταματήσουν να λειτουργούν και οι Ρώσοι πολιτικοί θα φροντίσουν για εσωτερικά ζητήματα».

Αυτό δήλωσε ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι στην εκπομπή του Netflix «My Next Guest Needs No Introductio» του Ντέιβιντ Λέτερμαν.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τον Zelensky: «Ας φανταστούμε ότι ο Πούτιν κρυολογεί και πεθαίνει ή πέφτει κατά λάθος από το παράθυρο και πεθαίνει, θα συνεχιστεί ο πόλεμος;».

Κι ο Ζελένσκι πρόσθεσε: «Όχι, δεν θα συνεχιστεί πόλεμος. Το αυταρχικό καθεστώς είναι φοβερό. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τα πάντα να αποφασίζονται από ένα άτομο. Έτσι, όταν αυτό το ένα άτομο φεύγει, όλοι οι θεσμοί σταματούν. Κάτι παρόμοιο συνέβη και στη Σοβιετική Ένωση. Όλα σταμάτησαν. Πιστεύω ότι αν δεν είναι εκεί (σ.σ. ο Πούτιν), θα είναι δύσκολο για αυτούς. Θα επικεντρωθούν στην εσωτερική πολιτική και όχι στην εξωτερική πολιτική».

Σύμφωνα με τον ίδιο, πλέον ένα μεγάλο ποσοστό Ρώσων πιστεύει στον Πούτιν.

Στην ίδια εκπομπή ο Ζελένσκι υποστήριξε πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν φοβάται τον θάνατο , επομένως δεν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία.

«Είδα την επιθυμία του να ζήσει, αγαπά πολύ αυτή τη ζωή. Κάθεται ακόμη και σε ένα μακρύ τραπέζι, φοβάται μήπως κολλήσει covid ή κάτι άλλο. Αυτό υποδηλώνει ότι φοβάται τον θάνατο και αγαπά τη ζωή. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι έτοιμος να εφαρμόσει πυρηνικά όπλα», είπε ο Ζελένσκι.

Στην περίπτωση χρήσης πυρηνικών όπλων, θα ακολουθήσει η αντίδραση οποιουδήποτε κράτους «προσωπικά σε αυτόν», πιστεύει ο Ζελένσκι.

Ο Ζελένσκι, επίσης, σε συνέντευξή του καταδίκασε την ιδέα να παγώσει ο πόλεμος στην τρέχουσα γραμμή του μετώπου, λέγοντας ότι «ο πόλεμος θα τελειώσει όταν όλη η γη μας ανακτηθεί».

Διεθνή
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Διεθνή / Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Ο δισεκατομμυριούχος παραδέχτηκε ότι είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση, απαντώντας σε ερωτήσεις και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις πράξεις του
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Διεθνή / Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Ιαπωνία έχει μετατρέψει τo Γιοναγκούνι από ένα ήσυχο νησί σε στρατιωτική βάση, όπου περίπου 160 μέλη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας φροντίζουν για την ασφάλεια των ακτών
THE LIFO TEAM
Η Αίγυπτος απαλλάσσει τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Διεθνή / Η Αίγυπτος απαλλάσσει Αμερικανούς και Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει χαλαρώσει σταδιακά τους κανόνες εισόδου για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της έναντι προορισμών όπως η Τουρκία, το Μαρόκο και το Ντουμπάι
THE LIFO TEAM