Τραυματίες σε συναυλία της Dua Lipa, από πυροτεχνήματα- «Χωρίς άδεια, είμαι σοκαρισμένη», είπε η σταρ

Τραυματίες σε συναυλία της Dua Lipa, από πυροτεχνήματα- «Χωρίς άδεια, είμαι σοκαρισμένη», είπε η σταρ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Getty Images
0

Τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά από πυροτεχνήματα που έπεσαν σε συναυλία της Dua Lipa, κάτι που συνέβη χωρίς άδεια, σύμφωνα με τη σταρ, η οποία ζήτησε συγγνώμη. 

Περίπου στα μισά της συναυλίας της 26χρονης στο Τορόντο, έπεσαν πυροτεχνήματα, μέσα στον κόσμο και μακριά από τη σκηνή που είχε στηθεί στο Scotiabank Arena. Κάποιοι που ήταν κοντά απομακρύνθηκαν τρέχοντας για να προστατευθούν. 

Τραυματίες σε συναυλία της Dua Lipa, από πυροτεχνήματα- «Χωρίς άδεια, είμαι σοκαρισμένη», είπε η σταρ Facebook Twitter

Κατά τα φαινόμενα, κάποιοι έβαλαν τα πυροτεχνήματα κρυφά μέσα στον χώρο της συναυλίας. Τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, σύμφωνα με το καναδικό Μέσο CityNews.

«Χθες το βράδυ πυροτεχνήματα χωρίς άδεια εξερράγησαν στο κοινό, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής μου στο Τορόντο. Η δημιουργία ενός ασφαλούς και συμπεριληπτικού χώρου στα σόου μου είναι πάντα η πρώτη προτεραιότητά μου. Η ομάδα μου κι εγώ είμαστε όσο σοκαρισμένοι και μπερδεμένοι είστε όλοι εσείς με τα γεγονότα», έγραψε η Dua Lipa σε Instagram Story. 

Σε εξέλιξη είναι έρευνα και όσοι εμπλέκονται σε αυτοί εργάζονται σκληρά για να διαπιστωθεί πώς συνέβη αυτό το περιστατικό, συμπλήρωσε η τραγουδίστρια. 

«Η δημιουργία αυτού του σόου για τους φαν μου είναι τόσο απίστευτη εμπειρία και λυπάμαι βαθιά για όποιον τρόμαξε, ένιωσε μη ασφαλής ή του οποίου η διασκέδαση στο σόου επηρεάστηκε με όποιο τρόπο», συμπλήρωσε.  

Η εταιρεία Maple Leaf Sports Entertainment, στην οποία ανήκει το Scotiabank Arena ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την αστυνομία στην έρευνα για αυτή την «ανεύθυνη και επικίνδυνη ενέργεια». 

Τραυματίες από πυροτεχνήματα σε συναυλία της Dua Lipa- «Χωρίς άδεια», είπε η σταρ Facebook Twitter

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλιάς Κάρολος φόρεσε τη γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες για να τιμήσει τον Κωνσταντίνο

Διεθνή / Ο βασιλιάς Κάρολος φόρεσε τη γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες για να τιμήσει τον Κωνσταντίνο

Ο Βρετανός μονάρχης ήταν απών στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο - Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο Κάρολος φορά τη γραβάτα, σύμβολο της ελληνικής καταγωγής του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ