Τουρίστας στην Ιταλία πλήρωσε 43 ευρώ για δύο καφέδες και δύο νερά

Τουρίστας στην Ιταλία πλήρωσε 43 ευρώ για δύο καφέδες και δύο νερά Facebook Twitter
3

Ένας Χιλιανός τουρίστας έγινε έξω φρενών όταν διαπίστωσε ότι καλείται να πληρώσει 43 ευρώ για δύο καφέδες και δύο μπουκάλια νερό, σε καφετέρια της Βενετίας.

Το περιστατικό συνέβη σε γνωστή καφετέρια της πόλης, η οποία βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην φημισμένη πιάτσα Σαν Μάρκο.

Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με την il messaggero, στον Juan Carlos Bustamante, ο οποίος κοινοποίησε φωτογραφία στο Facebook με την απόδειξη, αφού πλήρωσε 43 ευρώ για δύο καφέδες τύπου εσπρέσο και δύο μπουκάλια γνωστής ιταλικής μάρκας ανθρακούχου νερού.

Τουρίστας στην Ιταλία πλήρωσε 43 ευρώ για δύο καφέδες και δύο νερά Facebook Twitter
Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Κατάλογος υπάρχει, οι σερβιτόροι ενημερώνουν ότι ο καφές έξω χρεώνεται πιο ακριβά λόγω μουσικής από ορχήστρα, αν έμπαινε μέσα στο μπαρ θα μπορούσε να πιει τον καφέ του και να πληρώσει λιγότερο από ενάμισι ευρώ. Τώρα το γιατί τέτοια ένσταση μόνο εκείνος το ξέρει, δεν του έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό για να κάτσει, όπως δεν υποχρεώνει κανένας στην Αθήνα κάποιον να πάει να πληρώσει τον καφέ 8 ευρώ στο Μεγάλη Βρετανία, επιλογή είναι καθαρά.