Η Βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια και ιππέας Luisa Zissman ανακοίνωσε στο Instagram πως χρειάστηκε να κάνει ευθανασία στο άλογό της, Madrono, λόγω καρκίνου αλλά πλέον θα είναι μαζί της για πάντα καθώς ζήτησε να ταριχευθεί

 

Την διαδικασία ανέλαβε ο ταριχευτής Simon Wilson, ο οποίος χαρακτήρισε τον Madrono «το πιο όμορφο άλογο που είδα ποτέ», προσθέτοντας πως ήταν «τιμή μου να τον ταριχεύσω». 

 

 

«Ξέρω πως είμαι περίεργη, ξέρω ότι δεν είναι φυσιολογικό αλλά όταν ο Madrono χρειάστηκε να υποβληθεί σε ευθανασία λόγω μελανώματος (καρκίνος), καταρρακώθηκα», έγραψε σε μήνυμα στο Instagram, κοινοποιώντας ένα βίντεο που βλέπει για πρώτη φορά το ταριχευμένο άλογο. 

 

 

«Δεν μπορώ να περιγράψω τον σπαραγμό όταν πέθανε ο Madrono, πέρασα μια εβδομάδα στο κρεβάτι και έπαθα ιλίγγους λόγω στρες (αξιοθρήνητο ξέρω», συνέχισε. 

 

«Το να τον βλέπω ξανά σήμερα ήταν καταπληκτικό», είπε. «Είναι τέλειος, τα ευγενικά μάτια του είναι ακριβώς ίδια, οι μικροί κύκλοι στο τρίχωμα, η όμορφη χαίτη του- όλα τόσο τέλεια. Ευχαριστώ τον Simon και την ομάδα του. Με κάνατε πραγματικά τόσο χαρούμενη! (Παρόλο που κλαίω άσχημα)». 

 

 

Σε δεύτερη ανάρτηση, η Zissman είπε ότι ένιωσε «πολύ συγκινημένη» που ενώθηκε ξανά με τον Madrono. «Είσαι σπίτι πλέον», έγραψε σε διάφορες φωτογραφίες, που δημοσίευσε. «Ο όμορφος Madrono μου. Είναι το πιο όμορφο, μεγαλοπρεπές, καταπληκτικό άλογο της ζωής μου», πρόσθεσε, ευχαριστώντας ξανά τον ταριχευτή που «έφτιαξαν τα πάντα τόσο τέλεια».

 

Η Luisa Zissman, που ποστάρει τακτικά φωτογραφίες της να κάνει ιππασία, είχε δημοσιεύσει ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον Madrono όταν πέθανε τον Δεκέμβριο του 2019. 

 

«Η καρδιά μου ράγισε. RIP Madrono, ήσουν απλώς ο ένας στο τρισεκατομμύριο», έγραψε τότε. «Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να κάνω περισσότερα για σένα. Για τέσσερα χρόνια παλέψαμε το μελάνωμά σου και παρόλο που γνώριζα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα, δεν σταμάτησα να πιστεύω. Ήσουν το καλύτερο άλογο για σχεδόν έξι χρόνια. Τόσες καταπληκτικές αναμνήσεις. Δεν το πιστεύω». 

 

 

Έκτοτε έχει δημοσιεύσει διάφορες παλαιότερες φωτογραφίες του αγαπημένου της αλόγου, αποκαλύπτοντας πως ο Madrono θα ήταν «έτοιμος» τον Μάρτιο. «Φοβάμαι να τον δω, νομίζω θα κλαίω για μέρες», είχε γράψει στο Instagram.