Θερίζει η γρίπη στη Ρουμανία- Στους 72 οι νεκροί

Θερίζει η γρίπη στη Ρουμανία- Στους 72 οι νεκροί Facebook Twitter
EPA
0

Συνολικά 72 άνθρωποι  έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι στιγμής, από τον ιό της γρίπης που βρίσκεται σε έξαρση στη Ρουμανία.

Οι υγειονομικές αρχές της χώρας παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού, όπως μετέδωσε το ρουμανικό πρακτορείο ειδήσεων Αgerpres.

Το Εθνικό Κέντρο Παρακολούθησης και Ελέγχου των Μεταδοτικών Ασθενειών της Ρουμανίας ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους από τη γρίπη ανήλθε σε 72, έπειτα από δύο ακόμα θανάτους. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η δράση του ιού θα συνεχιστεί και τον Φεβρουάριο.

Το υπουργείο Υγείας συνιστά στους πολίτες να προμηθεύονται τα απαραίτητα αντιικά φάρμακα για τη θεραπεία αναπνευστικών λοιμώξεων οξείας μορφής και να υπάρχει προληπτική αντιική θεραπεία επισκεπτών και γιατρών για τις επαφές με ασθενείς, καθώς και εμβολιασμός πολιτών και ιατρικού προσωπικού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιρ Στάρμερ: «Ο καλύτερος δρόμος για το Ιράν είναι να διαπραγματευτεί συμφωνία»

Διεθνή / Κιρ Στάρμερ: «Ο καλύτερος δρόμος για το Ιράν είναι να διαπραγματευτεί συμφωνία»

Ο Βρετανός πρωθυπουργός υπερασπίζεται την απόφαση να μην συμμετάσχει στις επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ και δηλώνει ότι η χώρα κάνει «ό,τι μπορεί» για να αποκλιμακώσει την κατάσταση
THE LIFO TEAM