Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Ταϊβάν: Νεκρός ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου

Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Ταϊβάν: Νεκρός ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Facebook Twitter
0

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ταϊβάν ανακοίνωσαν το θάνατο του αρχηγού του γενικού επιτελείου Εθνικής Άμυνας μετά την συντριβή του ελικοπτέρου όπου επέβαινε.


Ειδικότερα, οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους και ο αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της Ταϊβάν πτέραρχος Σεν Γι-μινγκ, σκοτώθηκαν όταν ελικόπτερο με 13 επιβαίνοντες αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο βόρειο τμήμα της νήσου, σύμφωνα με τις ένοπλες δυνάμεις και το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας.

Μερικά λεπτά νωρίτερα, η κυβέρνηση της προέδρου Τσάι Ινγκ-ουέν είχε δώσει λίγο μικρότερο απολογισμό θυμάτων, κάνοντας λόγο για έξι νεκρούς και πέντε επιζήσαντες.

Νωρίτερα, το υπουργείο Άμυνας της Ταϊβάν είχε ανακοινώσει πως βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων στο ελικόπτερο αμερικανικής κατασκευής Black Hawk.

Δεν δόθηκαν διευκρινίσεις για την κατάσταση των ανθρώπων που επέζησαν.

Ο θάνατος του πτέραρχου καταγράφεται μία εβδομάδα πριν από τις κρίσιμες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 11ης Ιανουαρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ /Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Δεν μπορείτε να προσαρτήσετε άλλες χώρες»: Δανία και Γροιλανδία απαντούν στον Τραμπ

Η νέα τοποθέτηση από τους πρωθυπουργούς της Δανίας και της Γροιλανδίας έρχεται μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι διορίζει ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για το αρκτικό νησί
THE LIFO TEAM
Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Διεθνή / Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Καθημερινά, περίπου 130 μωρά γεννιούνται στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης, με το σύστημα υγείας να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και τις βασικές προμήθειες να εξαντλούνται
THE LIFO TEAM