Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Μόσχας: Αμερικανός μετέφερε νάρκη στις αποσκευές του

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Μόσχας: Αμερικανός μετέφερε νάρκη στις αποσκευές του Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Συναγερμός σήμανε σήμερα στο διεθνές αεροδρόμιο της Μόσχας όταν εντοπίστηκε μέσα στις αποσκευές ενός Αμερικανού μια νάρκη με πυροκροτητή αλλά χωρίς εκρηκτική γόμωση.

Μια νάρκη με πυροκροτητή, αλλά χωρίς εκρηκτική γόμωση εντοπίστηκε σήμερα στην αποσκευή ενός εργαζόμενου της πρεσβείας των ΗΠΑ, στο διεθνές αεροδρόμιο της Μόσχας (Sheremetyevo International Airport) μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, επικαλούμενο το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.

Σύμφωνα με το υπουργείο, σήμερα το πρωί ένα αντικείμενο που έμοιαζε με νάρκη εντοπίστηκε στην διάρκεια ηλεκτρονικού ελέγχου της αποσκευής του εργαζόμενου.

Οι πυροτεχνουργοί αργότερα διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για νάρκη με πυροκροτητή, αλλά χωρίς εκρηκτικό γέμισμα, παρά το γεγονός ότι «ίχνη εκρηκτικών υπήρχαν στο εσωτερικό της νάρκης».

Ο εργαζόμενος επέστρεφε στις ΗΠΑ μετά την ολοκλήρωση της αποστολής του στην Ρωσία, ενώ ισχυρίστηκε πως αγόρασε την άδεια νάρκη «για την προσωπική συλλογή του» σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΕΞ.

Ο ίδιος εργαζόμενος άργησε για την προγραμματισμένη πτήση του, ενώ αργότερα του παρασχέθηκε βοήθεια για την ανανέωση του εισιτηρίου του και την αναχώρησή του για τη Νέα Υόρκη, χωρίς τη νάρκη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

«Η πόρτα μπορεί να άνοιξε για πιθανή εκ νέου κράτηση στο μέλλον, αλλά αυτό δεν σταματά τη δέσμευσή μας στην Παλαιστίνη, στη Δικαιοσύνη και τη λογοδοσία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Χαλίλ
THE LIFO TEAM
Ισπανία:

Διεθνή / Ισπανία: Μετεωρολόγοι πέφτουν θύματα μίας αυξανόμενης «ρητορικής μίσους», αποκαλύπτει έρευνα

Η υπουργός Περιβάλλοντος δήλωσε ότι οι επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζουν την αντίληψη για τη μετεωρολογία και υποτιμούν το έργο των επιστημόνων
THE LIFO TEAM
ΕΛΒΕΤΙΑ CRANS MONTANA ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ

Διεθνή / Ελβετία: H υπάλληλος του μπαρ που φέρεται να κρατούσε τα βεγγαλικά δεν γνώριζε τους κινδύνους, αναφέρει η οικογένειά της

Υπενθυμίζεται ότι οι Γάλλοι ιδιοκτήτες του μπαρ κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σωματική βλάβη εξ αμελείας και εμπρησμό εξ αμελείας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις στη Μινεσότα

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα - «Θα θέσω σε εφαρμογή τον Νόμο περί Εξέγερσης»

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι η καταστολή των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μίας γυναίκας από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (ICE)
THE LIFO TEAM