Smells Like My Pooshy: Το κερί "με άρωμα αιδοίου" επιστρέφει ανανεωμένο από Γκουίνεθ και Κόρτνεϊ

Smells Like My Pooshy: Το κερί "με άρωμα αιδοίου" επιστρέφει ανανεωμένο από Γκουίνεθ και Κόρτνεϊ Facebook Twitter
0

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και Γκουίνεθ Πάλτροου αποφάσισαν να συνεργαστούν για την δημιουργία ενός ιδιαίτερου κεριού- του διαδόχου του διάσημου «This Smells Like My Vagina» με μυρωδιά αιδοίου. 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου, που ίδρυσε το lifestyle brand Goop το 2018, με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, που ξεκίνησε το σούπερ δημοφιλές Poosh το 2019, ένωσαν τις δυνάμεις τους για την κυκλοφορία του spinoff του αμφιλεγόμενου κεριού «This Smells Like My Vagina», που έχει κυκλοφορήσει η ηθοποιός. 

Smells Like My Pooshy: Το κερί "με άρωμα αιδοίου" επιστρέφει ανανεωμένο από Γκουίνεθ και Κόρτνεϊ Facebook Twitter

Με όνομα «This Smells Like My Pooshy», ένα λογοπαίγνιο με το brand της Κόρτνεϊ που παραπέμπει στον slang όρο της λέξης «αιδοίο», το νέο κερί με άρωμα μαύρης γαρδένιας, περιέχει μεταξύ άλλων νότες από γεράνι, πράσινο πιπέρι, ylang-ylang και αγιόκλημα. 

Το κερί κυκλοφορεί σε δυο μεγέθη- μικρό με κόστος 20 δολαρίων και μεγαλύτερο, βάρους περίπου 280 γραμμαρίων, με τιμή 75 δολάρια και είναι διαθέσιμο προς πώληση μέσω Goop αλλά και Poosh. 

«Η συνεργασία Goop x Poosh δεν αφορά μόνο ένα κερί - υπάρχει βαθύτερο μήνυμα: η σημασία της υποστήριξης γυναικών από γυναίκες», αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου. Οι Πάλτροου και Καρντάσιαν πιστεύουν σθεναρά ότι οι γυναίκες επιχειρηματίες δεν πρέπει να αντιπαρατίθενται μεταξύ τους και ότι υπάρχει χώρος για όλους στο τραπέζι».

Αν και είναι η πρώτη συνεργασία μεταξύ της ριάλιτι σταρ, η οποία πρόσφατα παντρεύτηκε τον Τράβις Μπάρκερ σε μια πολυτελή γαμήλια τελετή στο Πορτοφίνο- και της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, η Γκουίνεθ Πάλτροου κυκλοφορεί πολύ συχνά προϊόντα που προκαλούν αίσθηση.

Εκτός από τα κεριά «This Smells Like My Vagina» και «This Smells Like My Pooshy», είχε λανσάρει στο παρελθόν τα κεριά «This Smells Like My Orgasm» και «Hands Off My Vagina», τα οποία κυκλοφόρησαν στο κατάστημα της Goop φέτος τον Ιανουάριο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM