Smells Like My Pooshy: Το κερί "με άρωμα αιδοίου" επιστρέφει ανανεωμένο από Γκουίνεθ και Κόρτνεϊ

Smells Like My Pooshy: Το κερί "με άρωμα αιδοίου" επιστρέφει ανανεωμένο από Γκουίνεθ και Κόρτνεϊ Facebook Twitter
0

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και Γκουίνεθ Πάλτροου αποφάσισαν να συνεργαστούν για την δημιουργία ενός ιδιαίτερου κεριού- του διαδόχου του διάσημου «This Smells Like My Vagina» με μυρωδιά αιδοίου. 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου, που ίδρυσε το lifestyle brand Goop το 2018, με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, που ξεκίνησε το σούπερ δημοφιλές Poosh το 2019, ένωσαν τις δυνάμεις τους για την κυκλοφορία του spinoff του αμφιλεγόμενου κεριού «This Smells Like My Vagina», που έχει κυκλοφορήσει η ηθοποιός. 

Smells Like My Pooshy: Το κερί "με άρωμα αιδοίου" επιστρέφει ανανεωμένο από Γκουίνεθ και Κόρτνεϊ Facebook Twitter

Με όνομα «This Smells Like My Pooshy», ένα λογοπαίγνιο με το brand της Κόρτνεϊ που παραπέμπει στον slang όρο της λέξης «αιδοίο», το νέο κερί με άρωμα μαύρης γαρδένιας, περιέχει μεταξύ άλλων νότες από γεράνι, πράσινο πιπέρι, ylang-ylang και αγιόκλημα. 

Το κερί κυκλοφορεί σε δυο μεγέθη- μικρό με κόστος 20 δολαρίων και μεγαλύτερο, βάρους περίπου 280 γραμμαρίων, με τιμή 75 δολάρια και είναι διαθέσιμο προς πώληση μέσω Goop αλλά και Poosh. 

«Η συνεργασία Goop x Poosh δεν αφορά μόνο ένα κερί - υπάρχει βαθύτερο μήνυμα: η σημασία της υποστήριξης γυναικών από γυναίκες», αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου. Οι Πάλτροου και Καρντάσιαν πιστεύουν σθεναρά ότι οι γυναίκες επιχειρηματίες δεν πρέπει να αντιπαρατίθενται μεταξύ τους και ότι υπάρχει χώρος για όλους στο τραπέζι».

Αν και είναι η πρώτη συνεργασία μεταξύ της ριάλιτι σταρ, η οποία πρόσφατα παντρεύτηκε τον Τράβις Μπάρκερ σε μια πολυτελή γαμήλια τελετή στο Πορτοφίνο- και της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, η Γκουίνεθ Πάλτροου κυκλοφορεί πολύ συχνά προϊόντα που προκαλούν αίσθηση.

Εκτός από τα κεριά «This Smells Like My Vagina» και «This Smells Like My Pooshy», είχε λανσάρει στο παρελθόν τα κεριά «This Smells Like My Orgasm» και «Hands Off My Vagina», τα οποία κυκλοφόρησαν στο κατάστημα της Goop φέτος τον Ιανουάριο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογία

Διεθνή / Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογίας

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρέθηκαν προσωπικότητες της τεχνολογίας όπως ο Τιμ Κουκ της Apple, ο Τζένσεν Χουάνγκ της Nvidia και ο Σαμ Άλτμαν της OpenAI, αλλά και ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες προελαύνουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Διεθνή / Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Κάτοικοι ανέφεραν ότι η προέλαση του στρατού ακολούθησε σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε κτίρια και κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι φαίνεται να προετοίμασαν το έδαφος για την εισβολή
LIFO NEWSROOM
Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διεθνή / Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Στη διάρκεια της συνάντησης έθεσε τα ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο, με έμφαση στη θρησκευτική ελευθερία και την προστασία των χριστιανικών κοινοτήτων
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Διεθνή / Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Μετά την υποδοχή του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή καλωσορίσματος με τον βασιλιά και τη βασίλισσα
LIFO NEWSROOM
Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του -

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του - «Διαφωνούσα μαζί του»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος με πίστη, και ελπίζω πως, ό,τι κι αν σημαίνει η σύνδεση με τον Θεό, να την ένιωσε εκείνη τη στιγμή.»
LIFO NEWSROOM