Μήνυση στην εταιρεία της Γκουίνεθ Πάλτροου για τα «κεριά με άρωμα αιδοίου»

Μήνυση στην εταιρεία της Γκουίνεθ Πάλτροου για τα «κεριά με άρωμα αιδοίου» Facebook Twitter
EPA
0

Μήνυση κατά της εταιρείας της Γκουίνεθ Πάλτροου, που παράγει τα «κεριά με άρωμα αιδοίου» κατέθεσε ένας άνδρας στο Τέξας.

Ο μηνυτής ισχυρίζεται ότι αγόρασε ένα κερί «This Smells Like My Vagina» από το ιντερνετικό κατάστημα Goop, της ηθοποιού και αυτό εξερράγη. 

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα, που επικαλείται το TMZ, ο μηνυτής Colby Watson αγόρασε το κερί τον Ιανουάριο. Ισχυρίζεται ότι άναψε το κερί για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο και το έβαλε στο κομοδίνο του - μια επίπεδη επιφάνεια.

Επιμένει ότι δεν υπήρχε τίποτα κοντά στο κερί, ούτε υπήρχαν ανοιχτά παράθυρα για να δημιουργηθεί ρεύμα στην κρεβατοκάμαρά του.

Ο μηνυτής ισχυρίζεται ότι, αφού το κερί κάηκε για "περίπου τρεις ώρες ή λιγότερο", άρχισε να βγάζει δυνατές φλόγες και λίγο αργότερα εξερράγη γεμίζοντας το δωμάτιό του με καπνό.

Ο Watson ισχυρίζεται ότι το κερί άφησε επίσης ένα μαύρο σημάδι σαν δαχτυλίδι στο κομοδίνο του ενώ το βάζο του κεριού κάηκε και έγινε μαύρο.

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα, ο Watson αναγνωρίζει ότι το κερί συνοδεύεται από μια "περιορισμένη προειδοποίηση" της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης αυτής που αναφέρει να μην καίει το κερί για περισσότερο από 2 ώρες κάθε φορά, αλλά επιμένει ότι πρόκειται για ανεπαρκή προειδοποίηση.

Σημειώνει δε, ότι η εταιρεία δεν προειδοποιεί ότι το κερί θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντικούς τραυματισμούς όταν εκραγεί και αποκαλεί τα κεριά «Vagina» «εγγενώς επικίνδυνα».

Η εταιρεία από την πλευρά της σχολίασε λέγοντας πως «Είμαστε βέβαιοι ότι αυτός ο ισχυρισμός είναι επιπόλαιος και μια προσπάθεια να εξασφαλιστεί μια υπερβολικά μεγάλη αποζημίωση από ένα προϊόν με μεγάλο αντίκτυπο.

»Υποστηρίζουμε τις μάρκες που φέρουμε και την ασφάλεια των προϊόντων που πουλάμε. Η Heretic - η μάρκα που προμηθεύει το κερί - έχει τεκμηριώσει την απόδοση και την ασφάλεια του προϊόντος μέσω δοκιμών βιομηχανικού προτύπου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο μηνυτής ζητά από την εταιρεία της Πάλτροου αποζημίωση άνω των 5 εκατ. δολαρίων για παραβίαση της εγγύησης και της ευθύνης των προϊόντων.

Με πληροφορίες του TMZ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ