Μήνυση κατά της εταιρείας της Γκουίνεθ Πάλτροου, που παράγει τα «κεριά με άρωμα αιδοίου» κατέθεσε ένας άνδρας στο Τέξας.

 

Ο μηνυτής ισχυρίζεται ότι αγόρασε ένα κερί «This Smells Like My Vagina» από το ιντερνετικό κατάστημα Goop, της ηθοποιού και αυτό εξερράγη. 

 

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα, που επικαλείται το TMZ, ο μηνυτής Colby Watson αγόρασε το κερί τον Ιανουάριο. Ισχυρίζεται ότι άναψε το κερί για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο και το έβαλε στο κομοδίνο του - μια επίπεδη επιφάνεια.

 

Επιμένει ότι δεν υπήρχε τίποτα κοντά στο κερί, ούτε υπήρχαν ανοιχτά παράθυρα για να δημιουργηθεί ρεύμα στην κρεβατοκάμαρά του.

 

Ο μηνυτής ισχυρίζεται ότι, αφού το κερί κάηκε για "περίπου τρεις ώρες ή λιγότερο", άρχισε να βγάζει δυνατές φλόγες και λίγο αργότερα εξερράγη γεμίζοντας το δωμάτιό του με καπνό.

 

Ο Watson ισχυρίζεται ότι το κερί άφησε επίσης ένα μαύρο σημάδι σαν δαχτυλίδι στο κομοδίνο του ενώ το βάζο του κεριού κάηκε και έγινε μαύρο.

 

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα, ο Watson αναγνωρίζει ότι το κερί συνοδεύεται από μια "περιορισμένη προειδοποίηση" της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης αυτής που αναφέρει να μην καίει το κερί για περισσότερο από 2 ώρες κάθε φορά, αλλά επιμένει ότι πρόκειται για ανεπαρκή προειδοποίηση.

 

Σημειώνει δε, ότι η εταιρεία δεν προειδοποιεί ότι το κερί θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντικούς τραυματισμούς όταν εκραγεί και αποκαλεί τα κεριά «Vagina» «εγγενώς επικίνδυνα».

 

Η εταιρεία από την πλευρά της σχολίασε λέγοντας πως «Είμαστε βέβαιοι ότι αυτός ο ισχυρισμός είναι επιπόλαιος και μια προσπάθεια να εξασφαλιστεί μια υπερβολικά μεγάλη αποζημίωση από ένα προϊόν με μεγάλο αντίκτυπο.

 

»Υποστηρίζουμε τις μάρκες που φέρουμε και την ασφάλεια των προϊόντων που πουλάμε. Η Heretic - η μάρκα που προμηθεύει το κερί - έχει τεκμηριώσει την απόδοση και την ασφάλεια του προϊόντος μέσω δοκιμών βιομηχανικού προτύπου» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ο μηνυτής ζητά από την εταιρεία της Πάλτροου αποζημίωση άνω των 5 εκατ. δολαρίων για παραβίαση της εγγύησης και της ευθύνης των προϊόντων.

 

Με πληροφορίες του TMZ

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr