Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ινδία - Τουλάχιστον 10 νεκροί

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ινδία - Τουλάχιστον 10 νεκροί Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Σιδηροδρομικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Ινδία με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 10 άνθρωποι και άλλοι 25 να τραυματιστούν.

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα συνέβη στο κρατίδιο Άντρα Πραντές της νότιας Ινδίας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης. Ομάδες διασωστών έσπευσαν στο σημείο, κοντά στο Βιζιαναγκάραμ.

Από την πλευρά του, ο τοπικός πρωθυπουργός του κρατιδίου ανέφερε ότι ένα τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Ραγιαγκάντα στο Βιζιαναγκάραμ εκτροχιάστηκε και η ενημερωτική ιστοσελίδα NDTV έκανε λόγο για τρεις νεκρούς.

Ο Ις Τζάγκαν Μόχαν Ρέντι ζήτησε να σταλούν όσο το δυνατόν περισσότερα ασθενοφόρα από το Βισαχαπάτναμ και το Ανακαπάλι, τις δύο περιφέρειες που είναι πιο κοντά στο Βιζιαναγκάραμ. Έδωσε επίσης οδηγίες για τον συντονισμό των κυβερνητικών επιχειρήσεων ώστε να ληφθούν αμέσως μέτρα για τη διάσωση και την περίθαλψη των τραυματιών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Διεθνή / Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Οι διαδηλώσεις οδηγούνται κυρίως από νέους - Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι υπονομεύει τη δημοκρατία καταστέλλοντας τους βασικούς ηγέτες της αντιπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Διεθνή / Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Οι Μαλδίβες πρωτοπορούν απαγορεύοντας σε όποιον γεννήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου του 2007 να αγοράζει ή να χρησιμοποιεί καπνό, με στόχο την «προώθηση μιας γενιάς χωρίς τσιγάρο»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Διεθνή / Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Οι Αρχές επέβαλαν πλήρες μπλακ άουτ στο διαδίκτυο, μπλοκάροντας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο στρατός περιπολεί στους δρόμους
LIFO NEWSROOM
ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM