Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ινδία - Τουλάχιστον 10 νεκροί

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ινδία - Τουλάχιστον 10 νεκροί Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Σιδηροδρομικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Ινδία με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 10 άνθρωποι και άλλοι 25 να τραυματιστούν.

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα συνέβη στο κρατίδιο Άντρα Πραντές της νότιας Ινδίας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης. Ομάδες διασωστών έσπευσαν στο σημείο, κοντά στο Βιζιαναγκάραμ.

Από την πλευρά του, ο τοπικός πρωθυπουργός του κρατιδίου ανέφερε ότι ένα τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Ραγιαγκάντα στο Βιζιαναγκάραμ εκτροχιάστηκε και η ενημερωτική ιστοσελίδα NDTV έκανε λόγο για τρεις νεκρούς.

Ο Ις Τζάγκαν Μόχαν Ρέντι ζήτησε να σταλούν όσο το δυνατόν περισσότερα ασθενοφόρα από το Βισαχαπάτναμ και το Ανακαπάλι, τις δύο περιφέρειες που είναι πιο κοντά στο Βιζιαναγκάραμ. Έδωσε επίσης οδηγίες για τον συντονισμό των κυβερνητικών επιχειρήσεων ώστε να ληφθούν αμέσως μέτρα για τη διάσωση και την περίθαλψη των τραυματιών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM