Ρωσία: Τρεις νεκροί μετά την πτώση λεωφορείου σε ποταμό στην Αγία Πετρούπολη

Ρωσία: Τρεις νεκροί μετά την πτώση λεωφορείου σε ποταμό στην Αγία Πετρούπολη Facebook Twitter
Φωτ.: Video Screen-Grab
0

Ένα λεωφορείο με 20 επιβάτες έπεσε στον ποταμό Μόικα στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία άτομα, ενώ τα αίτια της πτώσης δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί.

Βίντεο από τη στιγμή της πτώσης δείχνει το λεωφορείο να κινείται αρχικά με χαμηλή ταχύτητα και να χάνει τον έλεγχο ενώ κάνει δεξιά στροφή και να πέφτει πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Στη συνέχεια, το λεωφορείο πέφτει από την πλευρά της γέφυρας και πέφτει στον ποταμό Μόικα.

Οι ρωσικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης άρχισαν γρήγορα να διασώζουν ανθρώπους από το βυθισμένο λεωφορείο, με τη βοήθεια περαστικών που έριχναν σημαδούρες. 

Οι αρχές της Αγίας Πετρούπολης δήλωσαν ότι στον ιδιοκτήτη του λεωφορείου έχουν επιβληθεί επανειλημμένα πρόστιμα για διάφορες παραβάσεις, ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA, ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ: «Η συμφωνία είναι συμφωνία»

«Η ΕΕ αναμένει από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους που ορίζονται στην κοινή δήλωση, όπως και η ΕΕ τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM