Ρωσία: Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο Mi-28 – Νεκρό το πλήρωμα

Ρωσία: Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο Mi-28 – Νεκρό το πλήρωμα Facebook Twitter
Φωτ: Unsplash
0

Ρωσικό στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Mi-28 κατέπεσε στην περιφέρεια Καλούγκα της νοτιοδυτικής Ρωσίας και το πλήρωμά του σκοτώθηκε, μετέδωσαν σήμερα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επικαλούμενα το υπουργείο Άμυνας στη Μόσχα.

«Ελικόπτερο Mi-28 συνετρίβη στην περιφέρεια Καλούγκα (...) σε ακατοίκητη περιοχή. Το πλήρωμά του είναι νεκρό», δήλωσε πηγή του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων TASS στο υπουργείο Άμυνας.

«Δεν υπήρξαν καταστροφές στο έδαφος», σύμφωνα με την ίδια πηγή. «Τα προκαταρκτικά στοιχεία» υποδεικνύουν ότι «η αιτία της καταστροφής ήταν τεχνική βλάβη», ανέφερε το Interfax, επικαλούμενο ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας. Επιτροπή έρευνας εργάζεται επιτόπου, πρόσθεσε το πρακτορείο.

Το επιθετικό ελικόπτερο παντός καιρού —στη συνήθη διαμόρφωσή του έχει διμελές πλήρωμα— συνετρίβη «σε δάσος» κοντά στο χωριό Κλένκι, περίπου 150 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουκρανία, δήλωσε ο τοπικός αξιωματούχος Αλεξάντρ Μπαρίμπιν, σύμφωνα με το TASS.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ REUTERS ΕΡΤ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Αναλυτής του Reuters στα ελληνικά: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι τρελός πρόεδρος και κάνει τρελά πράγματα»

«Ίσως απλώς φύγει από το χάλι που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, λέει τρία διαφορετικά πράγματα μέσα σε μια ώρα που όλα είναι αντιφατικά μεταξύ τους», είπε ο Hugo Dixon στην ΕΡΤ
THE LIFO TEAM