Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια παράστασης τσίρκου στην Ρωσία, όταν μια αρκούδα επιτέθηκε σε έγκυο θηριοδαμάστρια.

 

Το συμβάν σημειώθηκε όταν στην σκηνή βρίσκονταν δύο αρκούδες και δύο θηριοδαμαστές. Μπροστά στα μάτια του κοινού, μία εκ των αρκούδων επιτέθηκε στην γυναίκα που στο βίντεο διακρίνεται με το μπλε φόρεμα. Η θηριοδαμαστής έπεσε κάτω, ενώ δύο άντρες πάλευαν να απομακρύνουν το ζώο.

 

Ένας μάρτυρας ανέφερε ότι η αρσενική αρκούδα δεν υποχωρούσε παρά τα «χτυπήματα με μαστίγιο».

 

Η τραυματισμένη γυναίκα, η οποία φέρει γρατζουνιές και μελανιές, είπε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο το μωρό της. Αργότερα, υπέθεσε ότι η αρκούδα μπορεί να της επιτέθηκε επειδή ήταν έγκυος. «Έχω κυριολεκτικά δύο γρατζουνιές και έναν ελαφρύ μώλωπα στο πόδι μου. Και με το ζώο, όλα είναι καλά, και με το μωρό μου όλα είναι φυσιολογικά», δήλωσε, όπως μεταδίδει η Mirror.

 

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη αρκούδα επιτίθεται σε κάποιον, σημειώνει η ιστοσελίδα FAN. Προς το παρόν, η αρκούδα έχει αποκλειστεί από τις εμφανίσεις, ενώ οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, λαμβάνοντας καταθέσεις υπαλλήλων και μαρτύρων.