Ρις Γουίδερσπουν: Φοβόμουν τόσο να κάνω το «Wild», πάθαινα κρίσεις πανικού για τρεις εβδομάδες

Ρις Γουίδερσπουν: Φοβόμουν τόσο να κάνω το «Wild», πάθαινα κρίσεις πανικού για τρεις εβδομάδες Facebook Twitter
0

Η Ρις Γουίδερσπουν περιέγραψε το πόσο δύσκολο της ήταν να πρωταγωνιστήσει στο «Wild», ένας ρόλος που δήλωσε ότι την άλλαξε περισσότερο από κάθε άλλο στην καριέρα της.

 

Η ηθοποιός- που κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο «Wild»- περιέγραψε ότι πάθαινε κρίσεις πανικού πριν από τα γυρίσματα, όπως και ότι ήταν πολύ φοβισμένη.

 

«Φοβόμουν τόσο να το κάνω αυτό», είπε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία του 2014, μιλώντας στο περιοδικό Interview.

 

«Έκανα ύπνωση, ήμουν τόσο φοβισμένη. Πάθαινα κρίσεις πανικού για τρεις εβδομάδες προτού ξεκινήσω. Υπήρχε γυμνό, σεξουαλικότητα και η πλευρά της χρήσης ναρκωτικών, αλλά και επίσης το να είμαι μόνη στην κάμερα χωρίς άλλους ηθοποιούς», εξήγησε.

 

Η Γουίδερσπουν σημείωσε ότι ποτέ δεν είχε βρεθεί μόνη της σε σκηνές για τόσες ημέρες. «Υπήρχαν πιθανότατα 25 ημέρες γυρισμάτων που δεν είχα κανένα ηθοποιό απέναντί μου. Ήμουν απλά εγώ, η κάμερα και ένα σακίδιο. Και σκεφτόμουν “θα είναι τόσο βαρετό;”», συμπλήρωσε.

 

Η ηθοποιός σημείωσε ότι το βιβλίο της Σέριλ Στρέιντ- τα απομνημονεύματά της στα οποία βασίστηκε το «Wild»- «μίλησε» βαθιά στην ψυχή της για το πώς οι γυναίκες πρέπει να σώσουν τον εαυτό τους. «Δεν υπάρχει μητέρα ή πατέρας να μας σώσει. Δεν υπάρχει σύντροφος. Πίστευα ότι ήταν ριζοσπαστικό ότι στο τέλος της ταινίας καταλήγει χωρίς οικογένεια, χρήματα, δουλειά, σύντροφο και είναι ευτυχισμένη», συμπλήρωσε.

 

«Δεν ξέρω αν θα δουλέψω ξανά τόσο σκληρά, αλλά με άλλαξε», κατέληξε η 45χρονη ηθοποιός.

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ