Ο Peter Murphy πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε από τη σκηνή του Release Athens- «Εσύ φταις γι' αυτό»

Release Athens 2022: Ο Peter Murphy πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε εκνευρισμένος από τη σκηνή- «Εσύ φταις γι' αυτό» Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

Με ένα απρόοπτο στη σκηνή ξεκίνησε η πρώτη ημέρα του Release Athens 2022, το οποίο έπειτα από 35 μήνες άνοιξε την Τετάρτη και πάλι τις πόρτες του στην Πλατεία Νερού.

Στη σκηνή ανέβηκαν τρία συγκροτήματα που καθόρισαν τη μουσική τις τελευταίες δεκαετίες, το καθένα με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο. Ο λόγος για τους Strawberry Pills, dEUS και The Jesus and Mary Chain.

Οι Bauhaus, μία από τις πιο σημαντικές μπάντες του σκοτεινού ήχου, ήρθαν στη Αθήνα με την αρχική τους σύνθεση (Peter Murphy, Daniel Ash, David J. και Kevin Haskins) και εμφανίστηκαν στο Release Athens 2022 έπειτα από 40 χρόνια εμφάνισής τους στην Ελλάδα.

Η βραδιά, ωστόσο, έμελλε να κλείσει με έναν απρόοπτο «επίλογο», καθώς ο Peter Murphy των Bauhaus αποχώρησε εκνευρισμένος από τη σκηνή.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 23:00 το βράδυ όταν τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος ανέβηκαν στη σκηνή. Γρήγορα, διαπιστώθηκε πως υπήρχε πρόβλημα με τον ήχο, με τη φωνή του Peter Murphy να κόβεται συχνά. Ο τραγουδιστής ανέφερε πολλές φορές το πρόβλημα στον ηχολήπτη, ενώ μάλιστα, αναφέρθηκε γι΄ αυτό και στο ζωντανό κοινό που παρακολουθούσε τη συναυλία. Ωστόσο, το πρόβλημα δεν λύθηκε, με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό του Peter Murphy, ο οποίος ενώ τραγουδούσε τη διασκευή του Ziggy Stardust του David Bowie πέταξε το μικρόφωνο πριν ολοκληρώσει το τραγούδι και αποχώρησε από τη σκηνή.

Μάλιστα, κατά την αποχώρησή του είπε «καληνύχτα» στο κοινό, ενώ απευθυνόμενος στον ηχολήπτη της μπάντας τού είπε “this is your fault”, «εσύ φταις γι' αυτό».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα: Αποκλειστική προβολή

Πολιτισμός / «Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα»: Τριάντα χρόνια μετά την πρεμιέρα, απόψε σε μια αποκλειστική προβολή

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας προβάλλει την ταινία του Νιλ Τζόρνταν σε ψηφιακά αποκατεστημένη κόπια που δημιουργήθηκε πολύ πρόσφατα προκειμένου να γιορτάσει την 30ή επέτειό της.
NEWSROOM
ΕΜΣΤ: Έξι εκθέσεις με πέντε γυναίκες καλλιτέχνιδες και νέες παραγωγές έργων καταλαμβάνουν το μουσείο

Πολιτισμός / ΕΜΣΤ: Έξι εκθέσεις με πέντε γυναίκες καλλιτέχνιδες και νέες παραγωγές έργων καταλαμβάνουν το μουσείο

Στις 8 Μαρτίου ξεκινά ο νέος κύκλος εκθέσεων είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στο καλλιτεχνικό έργο γυναικών ή καλλιτεχνών που αυτοπροσδιορίζονται ως θηλυκότητες.
NEWSROOM