Ο Peter Murphy πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε από τη σκηνή του Release Athens- «Εσύ φταις γι' αυτό»

Release Athens 2022: Ο Peter Murphy πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε εκνευρισμένος από τη σκηνή- «Εσύ φταις γι' αυτό» Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

Με ένα απρόοπτο στη σκηνή ξεκίνησε η πρώτη ημέρα του Release Athens 2022, το οποίο έπειτα από 35 μήνες άνοιξε την Τετάρτη και πάλι τις πόρτες του στην Πλατεία Νερού.

Στη σκηνή ανέβηκαν τρία συγκροτήματα που καθόρισαν τη μουσική τις τελευταίες δεκαετίες, το καθένα με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο. Ο λόγος για τους Strawberry Pills, dEUS και The Jesus and Mary Chain.

Οι Bauhaus, μία από τις πιο σημαντικές μπάντες του σκοτεινού ήχου, ήρθαν στη Αθήνα με την αρχική τους σύνθεση (Peter Murphy, Daniel Ash, David J. και Kevin Haskins) και εμφανίστηκαν στο Release Athens 2022 έπειτα από 40 χρόνια εμφάνισής τους στην Ελλάδα.

Η βραδιά, ωστόσο, έμελλε να κλείσει με έναν απρόοπτο «επίλογο», καθώς ο Peter Murphy των Bauhaus αποχώρησε εκνευρισμένος από τη σκηνή.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 23:00 το βράδυ όταν τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος ανέβηκαν στη σκηνή. Γρήγορα, διαπιστώθηκε πως υπήρχε πρόβλημα με τον ήχο, με τη φωνή του Peter Murphy να κόβεται συχνά. Ο τραγουδιστής ανέφερε πολλές φορές το πρόβλημα στον ηχολήπτη, ενώ μάλιστα, αναφέρθηκε γι΄ αυτό και στο ζωντανό κοινό που παρακολουθούσε τη συναυλία. Ωστόσο, το πρόβλημα δεν λύθηκε, με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό του Peter Murphy, ο οποίος ενώ τραγουδούσε τη διασκευή του Ziggy Stardust του David Bowie πέταξε το μικρόφωνο πριν ολοκληρώσει το τραγούδι και αποχώρησε από τη σκηνή.

Μάλιστα, κατά την αποχώρησή του είπε «καληνύχτα» στο κοινό, ενώ απευθυνόμενος στον ηχολήπτη της μπάντας τού είπε “this is your fault”, «εσύ φταις γι' αυτό».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM
ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΣΥΡΙΑ

Πολιτισμός / Συρία: «Διέρρηξαν το εθνικό μουσείο» στη Δαμασκό - Τι φέρεται να άρπαξαν από πτέρυγα που έχει και ελληνιστικά εκθέματα

Τι απαντά η διεύθυνση του μουσείου που «είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας» και διαθέτει έργα ανεκτίμητης αξίας από την πλούσια αρχαία και νεώτερη κληρονομιά της Συρίας
LIFO NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέλαβε την αποκατάσταση και προβολή του Λουτρώνα του Ταλλαρά και των βασιλικών Καρέκλη και Αγίας Βαρβάρας, μνημείων που αποτελούν χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά δείγματα της πρωτοβυζαντινής περιόδου στο νησί
LIFO NEWSROOM