Rammstein: «Στρατολογούσαν γυναίκες για σεξ με τον Till Lindemann» - Οι σοβαρές καταγγελίες

Rammstein: Σοβαρές καταγγελίες κατά του συγκροτήματος - «Στρατολογούσαν γυναίκες για σεξ» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Καταγγελίες κατά των Rammstein για «στρατολογήσεις» νεαρών γυναικών ώστε να κάνουν σεξ με τον frontman του γερμανικού συγκροτήματος Till Lindemann. 

Οι γερμανικές αρχές, ειδικότερα, κάνουν έρευνα σχετικά με την καταγγελία από πλευράς μίας Ιρλανδής γυναίκας, ονόματι Shelby Lynn, και μίας δεύτερης κατά του Till Lindemann.

Η Shelby Lynn κατήγγειλε πως είχε πάει σε συναυλία του συγκροτήματος και στο πάρτι που ακολούθησε και εκεί γνώρισε τον μουσικό. Εκείνος της εξέφρασε το ενδιαφέρον του να κάνουν σεξ, αλλά όταν αρνήθηκε, αντέδρασε πολύ βίαια, όπως είπε. Παράλληλα, σημείωσε πως μάλλον είχαν ρίξει κάτι στο ποτό της καθώς δεν θυμάται τίποτα για μεγάλο μέρος του πάρτι, ενώ την επόμενη μέρα ξύπνησε με μελανιές και κάνοντας εμετούς. 

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης NDR και Süddeutsche Zeitung δημοσιοποίησαν χθες μέρος από τις καταθέσεις των δύο καταγγελλουσών, στις οποίες, μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για συστηματική προσπάθεια «στρατολόγησης» ελκυστικών νεαρών γυναικών για να συμμετάσχουν σε πάρτι μετά από σόου. Φέρεται να επιλέγονταν ειδικά για να κάνουν σεξ με τον Till Lindemann.

Οι δημοσιογράφοι συγκέντρωσαν υπεύθυνες δηλώσεις περισσότερων από 12 γυναικών, οι οποίες περιέγραψαν πώς τις προσέγγισε η ομάδα του Rammstein, είτε μέσω Instagram, είτε στις συναυλίες. Σε ορισμένες από αυτές ζητήθηκε να στείλουν φωτογραφίες πριν από την εκδήλωση ή φωτογραφήθηκαν και βιντεοσκοπήθηκαν επιτόπου. Από όσες επιλέχθηκαν, ζητήθηκε να ντυθούν με συγκεκριμένο τρόπο για την εκδήλωση και τους δόθηκε πρόσβαση στο καλύτερο σημείο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία. 

Μια γυναίκα αναφέρει ότι της είπαν ευθέως ότι η πρόσβαση στο πάρτι ήταν μόνο για όσους ενδιαφέρονταν να κάνουν σεξ με τον Lindemann και ότι ο 60χρονος ρόκερ ήθελε να παρευρίσκονται μόνο πολύ νεαρές γυναίκες. Άλλες σημειώνουν ότι δεν ρωτήθηκαν καν για την ηλικία τους, παρόλο που τους προσφέρονταν αλκοόλ και ναρκωτικά στα πάρτι.

Δύο γυναίκες μίλησαν στα ΜΜΕ, υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας, για τις σεξουαλικές επαφές που είχαν με τον μουσικό, κάνοντας λόγο για προφανή κατάχρηση εξουσίας εκ μέρους του. 

Κανένα σχόλιο από το συγκρότημα και τον Lindemann

Μετά τις καταγγελίες, το συγκρότημα απέρριψε τα όσα διακινούνται. 

«Όσον αφορά τους ισχυρισμούς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα να συνέβησαν στο περιβάλλον μας όσα υποστηρίζονται. Δεν γνωρίζουμε να γίνεται επίσημη έρευνα σχετικά με το θέμα αυτό» επεσήμαναν. 

Με πληροφορίες από DW

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

Διεθνή / Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

To Γραφείο για την Προστασία της Εθνικής Ασφάλειας κάλεσε έναν αριθμό μη προσδιορισμένων μέσων ενημέρωσης, επικρίνοντας την κάλυψη της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 159 άτομα στο πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών Wang Fuk Court
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM