No.1

Rammstein: «Στρατολογούσαν γυναίκες για σεξ με τον Till Lindemann» - Οι σοβαρές καταγγελίες

Rammstein: Σοβαρές καταγγελίες κατά του συγκροτήματος - «Στρατολογούσαν γυναίκες για σεξ» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Καταγγελίες κατά των Rammstein για «στρατολογήσεις» νεαρών γυναικών ώστε να κάνουν σεξ με τον frontman του γερμανικού συγκροτήματος Till Lindemann. 

Οι γερμανικές αρχές, ειδικότερα, κάνουν έρευνα σχετικά με την καταγγελία από πλευράς μίας Ιρλανδής γυναίκας, ονόματι Shelby Lynn, και μίας δεύτερης κατά του Till Lindemann.

Η Shelby Lynn κατήγγειλε πως είχε πάει σε συναυλία του συγκροτήματος και στο πάρτι που ακολούθησε και εκεί γνώρισε τον μουσικό. Εκείνος της εξέφρασε το ενδιαφέρον του να κάνουν σεξ, αλλά όταν αρνήθηκε, αντέδρασε πολύ βίαια, όπως είπε. Παράλληλα, σημείωσε πως μάλλον είχαν ρίξει κάτι στο ποτό της καθώς δεν θυμάται τίποτα για μεγάλο μέρος του πάρτι, ενώ την επόμενη μέρα ξύπνησε με μελανιές και κάνοντας εμετούς. 

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης NDR και Süddeutsche Zeitung δημοσιοποίησαν χθες μέρος από τις καταθέσεις των δύο καταγγελλουσών, στις οποίες, μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για συστηματική προσπάθεια «στρατολόγησης» ελκυστικών νεαρών γυναικών για να συμμετάσχουν σε πάρτι μετά από σόου. Φέρεται να επιλέγονταν ειδικά για να κάνουν σεξ με τον Till Lindemann.

Οι δημοσιογράφοι συγκέντρωσαν υπεύθυνες δηλώσεις περισσότερων από 12 γυναικών, οι οποίες περιέγραψαν πώς τις προσέγγισε η ομάδα του Rammstein, είτε μέσω Instagram, είτε στις συναυλίες. Σε ορισμένες από αυτές ζητήθηκε να στείλουν φωτογραφίες πριν από την εκδήλωση ή φωτογραφήθηκαν και βιντεοσκοπήθηκαν επιτόπου. Από όσες επιλέχθηκαν, ζητήθηκε να ντυθούν με συγκεκριμένο τρόπο για την εκδήλωση και τους δόθηκε πρόσβαση στο καλύτερο σημείο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία. 

Μια γυναίκα αναφέρει ότι της είπαν ευθέως ότι η πρόσβαση στο πάρτι ήταν μόνο για όσους ενδιαφέρονταν να κάνουν σεξ με τον Lindemann και ότι ο 60χρονος ρόκερ ήθελε να παρευρίσκονται μόνο πολύ νεαρές γυναίκες. Άλλες σημειώνουν ότι δεν ρωτήθηκαν καν για την ηλικία τους, παρόλο που τους προσφέρονταν αλκοόλ και ναρκωτικά στα πάρτι.

Δύο γυναίκες μίλησαν στα ΜΜΕ, υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας, για τις σεξουαλικές επαφές που είχαν με τον μουσικό, κάνοντας λόγο για προφανή κατάχρηση εξουσίας εκ μέρους του. 

Κανένα σχόλιο από το συγκρότημα και τον Lindemann

Μετά τις καταγγελίες, το συγκρότημα απέρριψε τα όσα διακινούνται. 

«Όσον αφορά τους ισχυρισμούς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα να συνέβησαν στο περιβάλλον μας όσα υποστηρίζονται. Δεν γνωρίζουμε να γίνεται επίσημη έρευνα σχετικά με το θέμα αυτό» επεσήμαναν. 

Με πληροφορίες από DW

Διεθνή
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM
Μελέτη UCLA: Η κυβέρνηση Τραμπ αφαίρεσε LGBTQ+ ερωτήσεις από 360 ομοσπονδιακές έρευνες

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ αφαίρεσε ερωτήσεις περί σεξουαλικού προσανατολισμού από 360 ομοσπονδιακές έρευνες

Μελέτη του UCLA Williams Institute συνδέει τις αλλαγές με το εκτελεστικό διάταγμα του 2025 για τον ορισμό του φύλου σε ομοσπονδιακό επίπεδο και προειδοποιεί ότι η απουσία δεδομένων SOGI ενδέχεται να επηρεάσει την καταγραφή ανισοτήτων και τη χάραξη πολιτικών για LGBTQ+ κοινότητες.
THE LIFO TEAM
ΝΤΑΒΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΜΠΟΡΓΚΕ ΜΠΡΕΝΤΕ

Διεθνή / Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Παραιτείται ο CEO μετά από έρευνα για τις σχέσεις του με τον Τζέφρι Επσταϊν

Η αποχώρησή του από τον φορέα που διοργανώνει το ετήσιο συνέδριο στο Νταβός έρχεται λιγότερο από έναν μήνα μετά τη δημοσιοποίηση νέας δέσμης εγγράφων που συνδέονται με την υπόθεση Έπσταϊν
THE LIFO TEAM
ΑΝΤΡΙΟΥ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ

Διεθνή / Τι ακολουθεί για τον Άντριου μετά τη σύλληψή του και πού βρίσκεται η Σάρα Φέργκιουσον;

Bιογράφος της βασιλικής οικογένειας τονίζει ότι η «κηλίδα» των πράξεων του Άντριου επηρεάζει και υπονομεύει συνολικά τη μοναρχία, κάτι πρωτοφανές για τη σύγχρονη εποχή
THE LIFO TEAM