Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Εμφανίστηκε ξανά με γένια σε εκδήλωση για άστεγους

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Εμφανίστηκε ξανά με γένια σε εκδήλωση για τους άστεγους Facebook Twitter
Φωτ. πρίγκιπας Ουίλιαμ / Χ
0

Η γενειάδα που έγινε viral στα social media επέστρεψε, καθώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φαίνεται πώς αποφάσισε να υιοθετήσει το συγκεκριμένο λουκ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συγκεκριμένα, εμφανίστηκε σήμερα σε μια έκθεση έργων τέχνης με θέμα τους άστεγους, έχοντας πάλι αφήσει γένια αρκετών ημερών. Το γεγονός προκάλεσε έκπληξη στις 11 Αυγούστου, καθώς εμφανίστηκε μαζί με τη σύζυγο του Κέιτ Μίντλετον σε ένα βίντεο, με μια κοντή γενειάδα. 

Λίγες εβδομάδες αργότερα, όταν πήγε στην εκκλησία του Κράδι Κερκ, κοντά στο κάστρο του Μπαλμόραλ στη Σκωτία, ο 42χρονος διάδοχος του θρόνου ήταν και πάλι ξυρισμένος κόντρα. Σήμερα ωστόσο, αιφνιδίασε τους βασιλικούς συντάκτες κάνοντας και πάλι εμφάνιση με γένια.

Σημειώνεται πώς στη αυτοβιογραφία του «Spare,  ο πρίγκιπας Χάρι είχε γράψει ότι ο αδελφός του ζήλευε τα κόκκινα, χαρακτηριστικά γένια του και ο λόγος ήταν ότι ο μελλοντικός βασιλιάς δεν επιτρέπεται να αφήσει γένια.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κούβα: Μπλακ άουτ σε όλη τη χώρα για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα

Διεθνή / Κούβα: Μπλακ άουτ σε όλη τη χώρα για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα

Η χώρα της Καραϊβικής έχει υποστεί τρία μεγάλα μπλακ άουτ αυτόν τον μήνα, καθώς το εμπάργκο καυσίμων από τις ΗΠΑ έχει περιορίσει τις εισαγωγές πετρελαίου, που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία των ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων
THE LIFO TEAM
ΤΣΕΛΣΙ ΚΗΠΟΣ ΗΔΟΝΗ

Διεθνή / «Κήπος της ηδονής» στο Τσέλσι: Η πρόταση της Βασιλικής Κηπουρικής Εταιρείας που αιφνιδίασε

Εμπνευσμένος από τη θεά Αφροδίτη και χρηματοδοτούμενος από εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών, ο κήπος του φετινού Chelsea Flower Show ενδέχεται να προκαλέσει «σοκ» στους επισκέπτες, γράφει ο Guardian
THE LIFO TEAM