Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Εμφανίστηκε ξανά με γένια σε εκδήλωση για άστεγους

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Εμφανίστηκε ξανά με γένια σε εκδήλωση για τους άστεγους Facebook Twitter
Φωτ. πρίγκιπας Ουίλιαμ / Χ
0

Η γενειάδα που έγινε viral στα social media επέστρεψε, καθώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φαίνεται πώς αποφάσισε να υιοθετήσει το συγκεκριμένο λουκ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συγκεκριμένα, εμφανίστηκε σήμερα σε μια έκθεση έργων τέχνης με θέμα τους άστεγους, έχοντας πάλι αφήσει γένια αρκετών ημερών. Το γεγονός προκάλεσε έκπληξη στις 11 Αυγούστου, καθώς εμφανίστηκε μαζί με τη σύζυγο του Κέιτ Μίντλετον σε ένα βίντεο, με μια κοντή γενειάδα. 

Λίγες εβδομάδες αργότερα, όταν πήγε στην εκκλησία του Κράδι Κερκ, κοντά στο κάστρο του Μπαλμόραλ στη Σκωτία, ο 42χρονος διάδοχος του θρόνου ήταν και πάλι ξυρισμένος κόντρα. Σήμερα ωστόσο, αιφνιδίασε τους βασιλικούς συντάκτες κάνοντας και πάλι εμφάνιση με γένια.

Σημειώνεται πώς στη αυτοβιογραφία του «Spare,  ο πρίγκιπας Χάρι είχε γράψει ότι ο αδελφός του ζήλευε τα κόκκινα, χαρακτηριστικά γένια του και ο λόγος ήταν ότι ο μελλοντικός βασιλιάς δεν επιτρέπεται να αφήσει γένια.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM