Νέα επίσημη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον - Χρήστες στα social media υποστηρίζουν πως οι φωτογραφίες είναι του 2023

Νέα επίσημη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον - Χρήστες στα social media υποστηρίζουν πως οι φωτογραφίες είναι του 2023 Facebook Twitter
Κέιτ Μίντλετον / Χ
0

Την τρίτη δημόσια εμφάνιση μέσα στο 2024 πραγματοποίησε την Κυριακή η Κέιτ Μίντλετον. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, που τον περασμένο Μάρτιο ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο, εθεάθη το πρωί της Κυριακής μέσα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ καθ' οδόν προς την εκκλησία στο μικρό χωριό Κράθι Κερκ, στη Σκωτία.

Το χωριό βρίσκεται πολύ κοντά στο Κάστρο Μπαλμόραλ, όπου αυτή την περίοδο ο βασιλιάς Κάρολος με την βασίλισσα Καμίλα και η οικογένεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, η Κέιτ Μίντλετον και ο διάδοχος του θρόνου της Γηραιάς Αλβιώνας πήγαιναν στην εκκλησία του μικρού χωριού για την κυριακάτικη λειτουργία. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο, η Κέιτ Μίντλετον καθόταν στη θέση του συνοδηγού ενώ ο 11χρονος πρίγκιπας Τζορτζ βρισκόταν στο πίσω κάθισμα.

Στην εκκλησία του Κράθι Κερκ το πρωί της Κυριακής πήγαν και ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος με την 76χρονη βασίλισσα Καμίλα. Το βασιλικό ζεύγος της Γηραιάς Αλβιώνας εθεάθη στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου και εντύπωση προκάλεσε πως και οι δύο φορούσαν τις παραδοσιακές σκωτσέζικες καρό φούστες, κιλτ. Ο μικρότερος αδελφός του βασιλιά, πρίγκιπας Εδουάρδος, οδηγούσε ένα τρίτο αυτοκίνητο με προορισμό την εκκλησία έχοντας συνοδηγό τον σύζυγο της πριγκίπισσας Άννας, αντιναύαρχο Τίμοθι Λόρενς ενώ στο πίσω κάθισμα καθόταν η σύζυγός του Σόφη, δούκισσα του Εδιμβούργου και ο 16χρονος γιος τους, Τζειμς.

Η δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στη Σκωτία είναι η τρίτη επίσημη εμφάνιση της 42χρονης πριγκίπισσας, μετά την διάγνωση με καρκίνο. Η Κέιτ Μίντλετον είχε ανακοινώσει τον περασμένο Μάρτιο πως διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες. Η μέλλουσα βασίλισσα πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση για το 2024 στις 15 Ιουνίου στην ετήσια στρατιωτική παρέλαση Trooping The Colour για τα γενέθλια του μονάρχη.

Η δεύτερη επίσημη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον ήταν στον τελικό ανδρών του Γουίμπλεντον στις 14 Ιουλίου. Η πριγκίπισσα είχε γίνει δεκτή με παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό ενώ στο τέλος του αγώνα ως επικεφαλής του οργανισμού «The All England Lawn Tennis & Croquet Club» απένειμε το τρόπαιο στον νικητή του τουρνουά Κάρλος Αλκαράθ.

Χρήστες στα social media υποστηρίζουν πως οι φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον είναι από το καλοκαίρι του 2023 στη Σκωτία

Όμως, η τρίτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στη Σκωτία την Κυριακή έγινε δεκτή με αμφισβήτηση από κάποιους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικότερα, όταν η βασιλική συντάκτρια της Daily Mail Ρεμπέκα Ίνγκλις ανάρτησε στον λογαριασμό της στο X φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον μέσα σε όχημα που οδηγεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ενώ το ζευγάρι κατευθύνεται στην εκκλησία του Κράθι Κερκ, μερικοί χρήστες παρατήρησαν πως στις φωτογραφίες η πριγκίπισσα της Ουαλίας φοράει το ίδιο λαδί καπέλο με φτερό που φορούσε και το περασμένο έτος την ίδια μέρα.

Το ίδιο ισχύει και για τις φωτογραφίες του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα, οι οποίοι φορούν τα ίδια ακριβώς ρούχα με την ίδια μέρα του περασμένου έτους.

«Λοιπόν, ένα δημοσίευμα με φωτογραφίες του περασμένου έτους, απλώς για να την κρατάτε στη δημοσιότητα, αναρτήστε πρόσφατες φωτογραφίες», «Γιατί αυτοί χρησιμοποίησαν φωτογραφίες από πέρυσι, απορώ», «Φωτογραφίες από πέρυσι, όταν πήγαιναν με τον δράστη σεξουαλικών εγκλημάτων στην εκκλησία», γράφουν, μεταξύ άλλων, οι χρήστες ενώ ένας εξ αυτών ανέβασε και φωτογραφία του 2023 με μέλη της βασιλικής οικογένειας και τον πρίγκιπα Άντριου, που είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο Επστάιν, να πηγαίνουν στην εκκλησία του Κράθι Κερκ.

Με πληροφορίες από express.uk / dailymail.uk

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από διεθνείς φοιτητές λόγω Τραμπ

Διεθνή / Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από φοιτητές λόγω Τραμπ

Οι νέες πολιτικές της κυβέρνησης Τραμπ προκαλούν μαζική φυγή διεθνών φοιτητών από τις ΗΠΑ, με τα πανεπιστήμια να χάνουν έως και $1 δισ. σε δίδακτρα - Ποιες σχολές πλήττονται περισσότερο
LIFO NEWSROOM
Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Διεθνή / Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Το λιμάνι του Ρότερνταμ προετοιμάζεται για ενδεχόμενη στρατιωτική σύγκρουση, διαθέτοντας χώρο για πολεμικά πλοία και κρίσιμα εφόδια - Πώς η Ευρώπη αναδιαμορφώνει την αμυντική της στρατηγική
LIFO NEWSROOM
Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Διεθνή / Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Ο Ερσίν Τατάρ απαντά στις επικρίσεις για πλήρη εξάρτηση του από την Τουρκία και ισχυρίζεται πως η ύπαρξη του Κυπριακού οφείλεται στις «σφαγές» Τουρκοκυπρίων από Ελληνοκύπριους το 1963-1964
LIFO NEWSROOM
Σχέδιο Ισραήλ για μαζική μεταφορά Παλαιστινίων στη Ράφα – «Οδικός χάρτης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Διεθνή / Σχέδιο Ισραήλ για μαζική μεταφορά Παλαιστινίων στη Ράφα – «Οδικός χάρτης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Το Υπουργείο Άμυνας θέλει να μετατρέψει τα ερείπια της Ράφα σε «ανθρωπιστική πόλη» υπό στρατιωτικό έλεγχο – Νομικοί κάνουν λόγο για σχέδιο εγκλεισμού και εκτοπισμού ολόκληρου του πληθυσμού της Γάζας
LIFO NEWSROOM
Πλημμύρες στο Τέξας: Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί - Στα 28 τα νεκρά παιδιά στο Camp Mystic

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί - Στα 28 τα νεκρά παιδιά στο Camp Mystic

Ιδιαίτερα τραγική από τις πλημμύρες στο Τέξας ήταν η κατάσταση στο Camp Mystic, μια κατασκήνωση χριστιανικής οργάνωσης για κορίτσια - Διαμαρτυρίες για την έλλειψη έγκαιρης ειδοποίησης - Εκκλήσεις για σύγχρονα συστήματα συναγερμού
LIFO NEWSROOM
Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Πάνω από 80 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες στο Τέξας - Ανεπαρκείς ειδοποιήσεις, ανεπαρκές σύστημα προειδοποίησης και καθυστερημένη αντίδραση οδήγησαν σε τραγωδία στην πιο επιρρεπή σε πλημμύρες περιοχή των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM