Πόλεμος στο Ισραήλ: Δημοσιογράφος του CNN πέφτει σε τάφρο για να μην σκοτωθεί από τις ρουκέτες

Πόλεμος στο Ισραήλ: Δημοσιογράφος του CNN πέφτει σε τάφρο για να μην σκοτωθεί από τις ρουκέτες Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Ο πόλεμος στα σύνορα Ισραήλ - Γάζας έχει συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη, με εκατοντάδες δημοσιογράφους να βρίσκονται στην περιοχή για να καλύψουν το γεγονός. 

Ενδεικτική της κατάστασης που δημιουργεί ο πόλεμος στο Ισραήλ είναι η ανάρτηση στην οποία προχώρησε  συνεργείο του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNN 

Συγκεκριμένα, την ώρα που η ρεπόρτερ Κλαρίσα Γουόρντ μετέδιδε τις εξελίξεις από την σφοδρή αντεπίθεση του Ισραήλ  στην Γάζα, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της Χαμάς, ένα «μπαράζ» από ρουκέτες έπληξε το σημείο από όπου μετέδιδε. 

Το τηλεοπτικό συνεργείο έτρεξε να καλυφθεί και η ρεπόρτερ έπεσε σε μία τάφρο.

Το Ισραήλ κήρυξε «πλήρη αποκλεισμό» στη Γάζα και εξαπέλυσε εκατοντάδες πλήγματα εναντίον της, καθώς η Χαμάς ισχυρίστηκε ότι ισραηλινοί βομβαρδισμοί σκότωσαν ομήρους που κρατούνταν εκεί.

Μόλις τη Δευτέρα, περισσότερο από δύο ημέρες από την έναρξη του πολέμου του Ισραήλ, ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι οι δυνάμεις του ελέγχουν πόλεις και χωριά στο νότιο έδαφός της. 

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Γιοάβ Γκαλάντ, δήλωσε ότι έδωσε εντολή στον στρατό να θέσει τη Γάζα υπό πολιορκία, μια φράση που σπάνια εκφέρεται δημοσίως από Ισραηλινούς αξιωματούχους.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΚΟΥΒΕΙΤ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Ιράν: Οι ΗΠΑ διαψεύδουν τους Φρουρούς της Επανάστασης για το χτύπημα στο Κουβέιτ

Το σώμα των Φρουρών υποστήριξε ότι η επίθεση στο αεροδρόμιο του Κουβέιτ οφειλόταν σε δυσλειτουργία του πυραυλικού συστήματος Patriot - «Το Ιράν χτύπησε το αεροδρόμιο με drones σε μια σκόπιμη επίθεση», λέει η Centcom
THE LIFO TEAM