Πελάτης έμεινε 603 νύχτες σε 5άστερο ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσει

Πελάτης έμεινε 603 νύχτες σε 5άστερο ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσει Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Η ινδική αστυνομία ερευνά έναν άνδρα, που πέρασε σχεδόν δύο χρόνια σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων χωρίς να πληρώσει, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Ankush Dutta έκλεισε δωμάτιο στο ξενοδοχείο Roseate House στο Δελχί στις 30 Μαΐου του 2019 και υποτίθεται ότι θα έφευγε την αμέσως επόμενη μέρα. Ωστόσο, παρέτεινε τη διαμονή του για 603 νύχτες έως τις 22 Ιανουαρίου 2021, αφήνοντας πίσω απλήρωτους λογαριασμούς ύψους 70.000 δολαρίων.

«Οι λογαριασμοί παραποιήθηκαν για να αποκρύψουν τις πραγματικές οφειλές», ανέφερε η καταγγελία της αστυνομίας, που επικαλείται η εφημερίδα Indian Express.

Οι διευθυντές του ξενοδοχείου υπέβαλαν επίσης καταγγελία στην αστυνομία κατά αρκετών υπαλλήλων για συνωμοσία, πλαστογραφία και εξαπάτηση, με τις αρχές να λένε ότι υποπτεύονται πως μέλη του προσωπικού δωροδοκήθηκαν για να χειραγωγήσουν εσωτερικά συστήματα του λογισμικού του ξενοδοχείου.

Από την πλευρά του το ξενοδοχείο δεν απάντησε σε αίτημα του Guardian για σχολιασμό.

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή για τον AI Darth Vader στο Fortnite – Οι φαν του Star Wars και η SAG-AFTRA καταγγέλλουν «ψηφιακή νεκρομαντεία»

Διεθνή / Οργή για τον AI Darth Vader στο Fortnite – Οι φαν του Star Wars και η SAG-AFTRA καταγγέλλουν «ψηφιακή νεκρομαντεία»

Αντιδράσεις προκαλεί η χρήση τεχνητής νοημοσύνης για την αναπαραγωγή της φωνής του Τζέιμς Ερλ Τζόουνς – Καταγγελία από την ένωση ηθοποιών για παραβίαση εργασιακών δικαιωμάτων
LIFO NEWSROOM
Σκάνδαλο Perrier: Η Nestlé παραδέχεται παράνομες πρακτικές καθαρισμού – Το γαλλικό κράτος κατηγορείται για συγκάλυψη

Διεθνή / Σκάνδαλο Perrier: Η Nestlé παραδέχεται παράνομες πρακτικές καθαρισμού – Το γαλλικό κράτος κατηγορείται για συγκάλυψη

Έκθεση της Γαλλικής Γερουσίας αποκαλύπτει χρήση μη εγκεκριμένων φίλτρων σε φυσικά μεταλλικά νερά και σιωπή της κυβέρνησης Μακρόν από το 2022
LIFO NEWSROOM
Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες ανησυχούν: Περίπου 1,5 εκατ. ντόπιοι θα πάνε στην Ελλάδα για διακοπές

Διεθνή / Τουρκία: Περίπου 1,5 εκατ. τουρίστες επιλέγουν την Ελλάδα για διακοπές

Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες εκτιμούν ότι η Τουρκία έχει ανέβει στην 5η θέση στην κατάταξη των χωρών που επισκέπτονται περισσότερο την Ελλάδα - Οι Τούρκοι τουρίστες θα συνεισφέρουν 1 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ