LIVE ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

Πάρκα της Disney έβαλαν για πρώτη φορά μαύρο Άγιο Βασίλη

Πάρκα της Disney έβαλαν για πρώτη φορά μαύρο Άγιο Βασίλη Facebook Twitter
0

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, η Disneyland στο Anaheim της Καλιφόρνια και η Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα συμπεριέλαβαν μαύρους υπαλλήλους για τον ρόλο του Άγιου Βασίλη.

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μαγική ήταν αυτή η στιγμή. Ευχαριστώ @disneyparks», έγραψε η Rozy, μια χρήστης του TikTok, που δημοσίευσε βίντεο από την γιορτινή παρέλαση με πρωταγωνιστή μαύρο Άγιο Βασίλη.

@rozyqueenofcups I can’t express how magical this moment was. Thank u @disneyparks for the representation. #blacksanta #verymerriest #representationmatters #disney ♬ When Christmas Comes to Town - Matthew Hall & Meagan Moore

Εκπρόσωπος της Disney είπε στο CNN ότι ο Άγιος Βασίλης εκπροσωπείται με διαφορετικούς τρόπους σε όλο τον κόσμο και «σε αυτό το πλαίσιο, ο Άγιος Βασίλης θα αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία των κοινοτήτων γύρω τόσο από το Disneyland Resort όσο και το Walt Disney World Resort».

Η Disney δεν είναι η μόνη εταιρία που υιοθέτησε μια νέα προσέγγιση στην ιδέα του Άγιου Βασίλη. Την περασμένη εβδομάδα έκανε πρεμιέρα μια διαφήμιση Oreo με έναν μαύρο Άγιο Βασίλη να χαλαρώνει στην μπανιέρα.

Την ίδια στιγμή, μια νέα διαφήμιση για τη Νορβηγική Ταχυδρομική Υπηρεσία γιορτάζει την επερχόμενη 50ή επέτειο από την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας στη Νορβηγία με μια συγκινητική επανέκδοση του Father Christmas.

Στη διαφήμιση, με τίτλο «When Harry Met Santa», ο Άγιος Βασίλης ερωτεύεται έναν άντρα του οποίου το σπίτι επισκέπτεται κάθε χρόνο.

Διεθνή
0

LIVE ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ

Διεθνή / Ανησυχία στη Μέση Ανατολή εν μέσω αυξανόμενης φημολογίας για αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν

Αναλυτές επισημαίνουν ότι η ρητορική κλιμάκωσης δεν έχει εκλείψει, ενώ κρατικά μέσα ενημέρωσης προβάλλουν συχνά τις πυραυλικές δυνατότητες της χώρας, ενισχύοντας το κλίμα έντασης
THE LIFO TEAM
ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Πακιστάν κηρύσσει «ανοιχτό πόλεμο» μετά τους βομβαρδισμούς μεγάλων πόλεων στο Αφγανιστάν

«Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί», ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν μετά τις επιθέσεις - Ο πρωθυπουργός της χώρας διαμηνύει ότι δε θα υπάρξει καμία υποχώρηση στην υπεράσπιση της πατρίδας
THE LIFO TEAM