Πάρκα της Disney έβαλαν για πρώτη φορά μαύρο Άγιο Βασίλη

Πάρκα της Disney έβαλαν για πρώτη φορά μαύρο Άγιο Βασίλη Facebook Twitter
0

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, η Disneyland στο Anaheim της Καλιφόρνια και η Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα συμπεριέλαβαν μαύρους υπαλλήλους για τον ρόλο του Άγιου Βασίλη.

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μαγική ήταν αυτή η στιγμή. Ευχαριστώ @disneyparks», έγραψε η Rozy, μια χρήστης του TikTok, που δημοσίευσε βίντεο από την γιορτινή παρέλαση με πρωταγωνιστή μαύρο Άγιο Βασίλη.

@rozyqueenofcups I can’t express how magical this moment was. Thank u @disneyparks for the representation. #blacksanta #verymerriest #representationmatters #disney ♬ When Christmas Comes to Town - Matthew Hall & Meagan Moore

Εκπρόσωπος της Disney είπε στο CNN ότι ο Άγιος Βασίλης εκπροσωπείται με διαφορετικούς τρόπους σε όλο τον κόσμο και «σε αυτό το πλαίσιο, ο Άγιος Βασίλης θα αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία των κοινοτήτων γύρω τόσο από το Disneyland Resort όσο και το Walt Disney World Resort».

Η Disney δεν είναι η μόνη εταιρία που υιοθέτησε μια νέα προσέγγιση στην ιδέα του Άγιου Βασίλη. Την περασμένη εβδομάδα έκανε πρεμιέρα μια διαφήμιση Oreo με έναν μαύρο Άγιο Βασίλη να χαλαρώνει στην μπανιέρα.

Την ίδια στιγμή, μια νέα διαφήμιση για τη Νορβηγική Ταχυδρομική Υπηρεσία γιορτάζει την επερχόμενη 50ή επέτειο από την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας στη Νορβηγία με μια συγκινητική επανέκδοση του Father Christmas.

Στη διαφήμιση, με τίτλο «When Harry Met Santa», ο Άγιος Βασίλης ερωτεύεται έναν άντρα του οποίου το σπίτι επισκέπτεται κάθε χρόνο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βασίλισσα Καμίλα υποδέχθηκε την Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, Ολένα Ζελένσκα

Διεθνή / Η βασίλισσα Καμίλα υποδέχθηκε την Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, Ολένα Ζελένσκα

«Σημαντική η στήριξη του βασιλιά Κάρολου για τον ουκρανικό λαό», τόνισε η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας στην βασίλισσα Καμίλα - Με τον Κάρολο ασθενή η Καμίλα παίρνει τα ηνία του βασιλικού οίκου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ