Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση Αμερικανού κωμικού να ανεβάσει στη σκηνή ένα καγκουρό με λουρί

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση Αμερικανού κωμικού να ανεβάσει στη σκηνή ένα καγκουρό με λουρί Facebook Twitter
1

Οργισμένες αντιδράσεις από χρήστες των social media και φιλοζωικές οργανώσεις προκάλεσε η κίνηση του γνωστού Αμερικανού κωμικού και ράπερ Mike Epps να ανεβάσει στη σκηνή κατά τη διάρκεια μίας παράστασης stand up comedy ένα καγκουρό με λουρί.

Ο Epps εμφανίστηκε μαζί με το μαρσιποφόρο σε παράσταση που έδωσε στο Ντιτρόιτ, την Παρασκευή το βράδυ, στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Βίντεο από την εμφάνισή του μοιράστηκε στα social media και στο TMZ. Το οπτικό υλικό δείχνει τον χειριστή του καγκουρό να κρατά το ζώο από το λουρί, ενώ όταν αυτό μοιάζει να μην υπακούει, το σηκώνει στα χέρια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το καγκουρό ανήκει στον Javon Stacks, ο οποίος παρουσιάζει ένα σόου με ζώα που ονομάζεται «Exotic Zoo».

Μιλώντας στο MLive, o Stacks υποστήριξε ότι διαθέτει όλες τις νόμιμες άδειες και τόνισε ότι το μαρσιποφόρο δεν υπέστη το παραμικρό κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Οι δηλώσεις του, όμως, δεν απέτρεψαν τις οργισμένες αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Τελικώς, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε, ο Epps απολογήθηκε για την κίνησή του με ένα post στο Instagram, ανεβάζοντας παράλληλα το logo «Save the Kangaroos» της βρετανικής οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων, Viva, στην οποία υποσχέθηκε να κάνει μία δωρεά.

«Δεν μου ανήκει το καγκουρό και δεν είχα καμία πρόθεση να κάνω κακό στο ζώο», έγραψε. «Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και ζητώ συγγνώμη!».

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουδάν: Ο ηγέτης των παραστρατιωτικών λέει ότι θέλει «ενότητα» που θα την επιτύχει «με ειρήνη ή με πόλεμο»

Διεθνή / Σουδάν: Ο ηγέτης των παραστρατιωτικών θέλει «ενότητα» που θα την επιτύχει «με ειρήνη ή με πόλεμο»

Ο Μοχάμεντ Νταγκλό είπε ότι «ερευνητικές επιτροπές» έφτασαν στην Ελ Φάσερ και ότι ο ίδιος «απαιτεί να λογοδοτήσουν όσοι διέπραξαν λάθη», αναφερόμενος στις κατηγορίες για βιαιοπραγίες σε βάρος αμάχων
LIFO NEWSROOM
Η Ευρώπη «μετρά ημέρες» πριν σταματήσει η παραγωγή αυτοκινήτων λόγω της κρίσης στους ημιαγωγούς

Διεθνή / Η Ευρώπη «μετρά ημέρες» πριν σταματήσει η παραγωγή αυτοκινήτων λόγω της κρίσης στους ημιαγωγούς

Tα εργοστάσια της BMW, της Fiat, της Peugeot και της Volkswagen λειτουργούν πλέον «με τα τελευταία αποθέματα», αφού τα αποθέματα ημιαγωγών εξαντλούνται μετά την απαγόρευση εξαγωγών που επέβαλε το Πεκίνο
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Απαγορεύθηκε η πρόσβαση του Ερυθρού Σταυρού σε Παλαιστίνιους κρατούμενους

Διεθνή / Ισραήλ: Απαγορεύθηκε η πρόσβαση του Ερυθρού Σταυρού σε Παλαιστίνιους κρατούμενους

Η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού ανέφερε ότι «δεν έχει πλέον πρόσβαση στους Παλαιστίνιους κρατουμένους από τις 7 Οκτωβρίου 2023» και υπογράμμισε ότι ο σκοπός αυτών των επισκέψεων ήταν «καθαρά ανθρωπιστικός»
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ λέει ότι απέτρεψε πόλεμο Ινδίας–Πακιστάν απειλώντας με δασμούς 250% – «Ο Μόντι είναι killer»

Διεθνή / Ο Τραμπ λέει ότι απέτρεψε πόλεμο Ινδίας–Πακιστάν απειλώντας με δασμούς 250% – «Ο Μόντι είναι killer»

Παρά τις δημόσιες αναφορές του Αμερικανού προέδρου ότι «έσωσε την κατάσταση», η κόντρα φαίνεται να έχει ψυχράνει τις σχέσεις Ουάσιγκτον–Νέου Δελχί, οι οποίες ήταν στενές τα τελευταία χρόνια
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Ιστορική ενίσχυση 1 δισ. δολαρίων για τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος

Διεθνή / Γερμανία: Ιστορική ενίσχυση 1 δισ. δολαρίων για τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος

Στη χρηματοδότηση εντάσσονται και οι λεγόμενοι «Δίκαιοι των Εθνών», δηλαδή άνθρωποι που, χωρίς να είναι Εβραίοι, ρίσκαραν τη ζωή τους για να σώσουν Εβραίους κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου
LIFO NEWSROOM
Η Αγγλία κάνει δωρεάν το χάπι της επόμενης ημέρας – Φαρμακεία χρέωναν έως και 35 € πριν τη ρύθμιση

Διεθνή / Η Αγγλία κάνει δωρεάν το χάπι της επόμενης ημέρας – Φαρμακεία χρέωναν έως και 35€ πριν τη ρύθμιση

Η αλλαγή αποτελεί «μία από τις σημαντικότερες μεταρρυθμίσεις στη σεξουαλική υγεία από τη δεκαετία του '60» σύμφωνα με την Dr Sue Mann, εθνική διευθύντρια γυναικείας υγείας του NHS
LIFO NEWSROOM
Τυφώνας Μελίσα: Έφτασε στην Κούβα - Δείτε live την κίνησή του φαινομένου

Διεθνή / Τυφώνας Μελίσα: Έφτασε στην Κούβα - Δείτε live την κίνηση του φαινομένου

Ο τυφώνας Μελίσα πλήττει την Κούβα με ανέμους έως 193 χλμ/ώρα, προκαλώντας σημαντικές καταστροφές - Zωντανά η πορεία του φαινομένου και οι τελευταίες εξελίξεις για Τζαμάικα και Μπαχάμες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πες το έτσι, αφού θα κάνει δωρεά, περασμένα ξεχασμένα.Μα, δεν είναι αυτό. Δωρεές και αηδίες. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Τα ζώα να βασανίζονται για το κέρδος, για την φήμη (;), γιατί του άρεσε η ιδέα. Κι αυτό δεν βρίσκεται εδώ και μόνο. Παντού. Σχεδόν το έχουμε συνηθίσει. Γιατί τα ζώα "πουλάνε".