Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση Αμερικανού κωμικού να ανεβάσει στη σκηνή ένα καγκουρό με λουρί

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση Αμερικανού κωμικού να ανεβάσει στη σκηνή ένα καγκουρό με λουρί Facebook Twitter
1

Οργισμένες αντιδράσεις από χρήστες των social media και φιλοζωικές οργανώσεις προκάλεσε η κίνηση του γνωστού Αμερικανού κωμικού και ράπερ Mike Epps να ανεβάσει στη σκηνή κατά τη διάρκεια μίας παράστασης stand up comedy ένα καγκουρό με λουρί.

Ο Epps εμφανίστηκε μαζί με το μαρσιποφόρο σε παράσταση που έδωσε στο Ντιτρόιτ, την Παρασκευή το βράδυ, στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Βίντεο από την εμφάνισή του μοιράστηκε στα social media και στο TMZ. Το οπτικό υλικό δείχνει τον χειριστή του καγκουρό να κρατά το ζώο από το λουρί, ενώ όταν αυτό μοιάζει να μην υπακούει, το σηκώνει στα χέρια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το καγκουρό ανήκει στον Javon Stacks, ο οποίος παρουσιάζει ένα σόου με ζώα που ονομάζεται «Exotic Zoo».

Μιλώντας στο MLive, o Stacks υποστήριξε ότι διαθέτει όλες τις νόμιμες άδειες και τόνισε ότι το μαρσιποφόρο δεν υπέστη το παραμικρό κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Οι δηλώσεις του, όμως, δεν απέτρεψαν τις οργισμένες αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Τελικώς, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε, ο Epps απολογήθηκε για την κίνησή του με ένα post στο Instagram, ανεβάζοντας παράλληλα το logo «Save the Kangaroos» της βρετανικής οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων, Viva, στην οποία υποσχέθηκε να κάνει μία δωρεά.

«Δεν μου ανήκει το καγκουρό και δεν είχα καμία πρόθεση να κάνω κακό στο ζώο», έγραψε. «Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και ζητώ συγγνώμη!».

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Διεθνή / Τι συμβαίνει στη Γαλλία: Πώς ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις και γιατί εξαπλώθηκαν σε όλη τη χώρα

Αυτό που άρχισε ως διαμαρτυρία για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών και τις συνθήκες στα σχολεία εξελίχθηκε μέσα σε έναν μήνα σε ένα κίνημα που εκφράζει τη δυσαρέσκεια για την ακρίβεια, τις κοινωνικές ανισότητες και τις κυβερνητικές επιλογές
THE LIFO TEAM
Η Γαλλία καιγόταν και ο Μακρόν διασκέδαζε στη Σελίν Ντιόν: Το βίντεο που προκάλεσε οργή

Διεθνή / Η Γαλλία καιγόταν και ο Μακρόν διασκέδαζε στη Σελίν Ντιόν: Το βίντεο που προκάλεσε οργή

Στο στόχαστρο των επικρίσεων βρέθηκε και η ίδια η διοργάνωση της συναυλίας, η οποία πραγματοποιήθηκε κανονικά στο Παρίσι, μία από τις πόλεις όπου καταγράφηκαν μερικές από τις εντονότερες συγκρούσεις
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Πες το έτσι, αφού θα κάνει δωρεά, περασμένα ξεχασμένα.Μα, δεν είναι αυτό. Δωρεές και αηδίες. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Τα ζώα να βασανίζονται για το κέρδος, για την φήμη (;), γιατί του άρεσε η ιδέα. Κι αυτό δεν βρίσκεται εδώ και μόνο. Παντού. Σχεδόν το έχουμε συνηθίσει. Γιατί τα ζώα "πουλάνε".