Οι ισραηλινές δυνάμεις «χτύπησαν» το σπίτι του Ισμαήλ Χανίγια, αρχηγού της Χαμάς

Οι ισραηλινές δυνάμεις «χτύπησαν» το σπίτι του Ισμαήλ Χανίγια, αρχηγού της Χαμάς Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Tο σπίτι του αρχηγού της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, ανακοίνωσαν πως χτύπησαν οι Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ κατά τη διάρκεια των χθεσινών τους επιχειρήσεών στη Λωρίδα της Γάζας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανάρτησή των Ισραηλινών δυνάμεων, το σπίτι του Ισμαήλ Χανίγια στη Γάζα χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού τα στρατεύματα του Ισραήλ διαπίστωσαν πως «φιλοξενούσε τρομοκρατική υποδομή».

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, μαχητικά αεροσκάφη του IDF έπληξαν την κατοικία του Ισμαήλ Χανίγια, του επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς. Η κατοικία χρησιμοποιήθηκε ως τρομοκρατική υποδομή και σημείο συνάντησης για τους ανώτερους ηγέτες της Χαμάς προκειμένου να διευθύνουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλόριντα: Καπετάνιος πυροβολούσε και δηλητηρίαζε δελφίνια - Φυλάκιση ενός μηνός και πρόστιμο 51.000 δολαρίων

Διεθνή / Φλόριντα: Καπετάνιος πυροβολούσε και δηλητηρίαζε δελφίνια - Φυλάκιση ενός μηνός και πρόστιμο 51.000 δολαρίων

Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, ο Barfield άνοιξε πυρ ενώ στο σκάφος επέβαιναν δύο παιδιά δημοτικού, και σε άλλη, παρουσία περισσότερων από δώδεκα πελατών.
LIFO NEWSROOM
Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Διεθνή / Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Ο έντονος διαπληκτισμός που είχε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός με φωτογράφο, στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Highest 2 Lowest» στις Κάννες
LIFO NEWSROOM