Οι γερμανικές εταιρείες θα μειώσουν τις επενδύσεις τους στη Βρετανία μετά το Brexit

Οι γερμανικές εταιρείες θα μειώσουν τις επενδύσεις τους στη Βρετανία μετά το Brexit Facebook Twitter
0

Η ανακοίνωση της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζας Μέι ότι η Βρετανία θα εγκαταλείψει την ενιαία αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσφέρει σαφήνεια και σημαίνει ότι οι γερμανικές επιχειρήσεις θα αρχίσουν να μειώνουν την κλίμακα των επενδύσεών τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε σήμερα ανώτερο στέλεχος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Γερμανίας (DIHK).


«Θα γίνονται πλέον λιγότερες επενδύσεις από γερμανικές εταιρείες στη Βρετανία», σημείωσε ο Φόλκερ Τράιερ, επικεφαλής της εμπορικής διεύθυνσης του DIHK, σε δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.


Ο Τράιερ πρόσθεσε ότι το ούτως καλούμενο σκληρό Brexit θα μειώσει τις προοπτικές απασχόλησης και στις δύο πλευρές των Στενών της Μάγχης και ότι το ΗΒ θα καταστεί λιγότερο σημαντικός εξαγωγικός προορισμός για τη Γερμανία.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κούβα: Μπλακ άουτ σε όλη τη χώρα για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα

Διεθνή / Κούβα: Μπλακ άουτ σε όλη τη χώρα για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα

Η χώρα της Καραϊβικής έχει υποστεί τρία μεγάλα μπλακ άουτ αυτόν τον μήνα, καθώς το εμπάργκο καυσίμων από τις ΗΠΑ έχει περιορίσει τις εισαγωγές πετρελαίου, που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία των ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων
THE LIFO TEAM
ΤΣΕΛΣΙ ΚΗΠΟΣ ΗΔΟΝΗ

Διεθνή / «Κήπος της ηδονής» στο Τσέλσι: Η πρόταση της Βασιλικής Κηπουρικής Εταιρείας που αιφνιδίασε

Εμπνευσμένος από τη θεά Αφροδίτη και χρηματοδοτούμενος από εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών, ο κήπος του φετινού Chelsea Flower Show ενδέχεται να προκαλέσει «σοκ» στους επισκέπτες, γράφει ο Guardian
THE LIFO TEAM