Οι Evanescence ανακοίνωσαν την κυκλοφορία κόμικς, εμπνευσμένα από τα τραγούδια τους

Evanescence Announce ‘Echoes From the Void’ Graphic Anthology Series Facebook Twitter
0

Οι Evanescence ανακοίνωσαν μια νέα σειρά κόμικς με τίτλο «Echoes From the Void».

Τα ανθολόγια εικονογραφημάτων που θα κυκλοφορήσουν σε πέντε τεύχη περιλαμβάνουν ιστορίες βασισμένες στα τραγούδια του συγκροτήματος

Evanescence Announce ‘Echoes From the Void’ Graphic Anthology Series Facebook Twitter

Το πρώτο τεύχος γράφτηκε από την Carrie Lee South και τον Blake Northcott, σε εικονογράφηση των Abigail Larson και Kelly McKernan. Έμπνευση για την ιστορία αποτέλεσε το τραγούδι «Better Without You» από το πρόσφατο single Wasted on You που περιλαμβάνεται στο νέο τους album. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για αυτή τη σειρά έργων», δήλωσε η τραγουδίστρια του Evanescence, Amy Lee.

Evanescence Announce ‘Echoes From the Void’ Graphic Anthology Series Facebook Twitter

Η Lee είχε ενεργό ρόλο στη δημιουργία των ανθολογίων επιβλέποντας την επιμέλεια των ιστοριών και της εικονογράφησης. Το πρώτο τεύχος είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία. Το Echoes From the Void θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, το νέο album των Evanescence «The Bitter Truth» θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου 2021. Έχοντας εδραιώσει τη θέση τους στη ροκ σκηνή ήδη από το 1995, έρχονται να ξεσηκώσουν τους φανς τους με την κυκλοφορία πρωτότυπου υλικού περίπου 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου δίσκου τους Evanescence.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Διεθνή / ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια η Έμα υποστήριξε ότι αντέδρασε έτσι γιατί ένιωσε ότι κινδυνεύει, ενώ υπογράμμισε πως ο άνδρας την απείλησε λέγοντάς της πως «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν»
NEWSROOM