Ο Ρώσος «Χάτσικο» δεν εγκαταλείπει τον τάφο των ιδιοκτητών του εδώ και 16 χρόνια

Ο Ρώσος «Χάτσικο» δεν εγκαταλείπει τον τάφο των ιδιοκτητών του εδώ και 16 χρόνια Facebook Twitter
0

Ένας σκύλος στη Ρωσία φυλάει τον τάφο των ιδιοκτητών του επί 16 ολόκληρα χρόνια, από τότε δηλαδή που σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Μέλος της οικογένειας του ζευγαριού έδεσε το λυκόσκυλο Αλσατίας στην ταφόπλακά τους στην Chernogolovka, μια μικρή πόλη κοντά στη Μόσχα, μετά το θάνατό τους. Ο σκύλος έμεινε εκεί για μια εβδομάδα πριν οι διασώστες προσπαθήσουν αρχικά να τον μεταφέρουν σε ένα καταφύγιο ζώων.

Ο σκύλος, το όνομα του οποίου έχει ξεχαστεί με τα χρόνια, γρύλισε και αρνήθηκε να φύγει, αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ. Σήμερα εξακολουθεί να παραμένει στο νεκροταφείο, αφού επιβιώνει από το φαγητό που του δίνουν οι γείτονες της περιοχής. Ένας ντόπιος περιγράφει το ζώο ως «πολύ λυπημένο και με φοβισμένα μάτια». Ένας άλλος λέει ότι: «Το σκυλί δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους. Γαβγίζει και τρέχει μακριά, αλλά πάντα επιστρέφει πάνω από την ταφόπλακα». Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης έχουν συγκρίνει το ζώο με τον Χάτσικο, έναν σκύλο στην Ιαπωνία που περίμενε σχεδόν μια δεκαετία σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό τον αποθανόντα ιδιοκτήτη του, μια ιστορία πάνω στην οποία βασίστηκε και η ταινία του Χόλιγουντ Hachi: A Dog's Tale, με πρωταγωνιστή τον Ρίτσαρντ Γκιρ.

Πηγή: The Sunday Times

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ