Ο Ραχόι έστειλε 20 μεταγωγικά με στρατιώτες στην Καταλονία

Ο Ραχόι έστειλε 20 μεταγωγικά με στρατιώτες στην Καταλονία Facebook Twitter
0

Σε κινήσεις που αναμένεται να αυξήσουν την ένταση στην Ισπανία προχωρά η κυβέρνηση Ραχόι, καθώς αποφάσισε την αποστολή στρατευμάτων στην Καταλονία, προκειμένου να εμποδίσει την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της περιοχής.

Ο ακριβής αριθμός των στρατιωτών που εστάλησαν δεν είναι γνωστός, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα El Confidencia αποστέλλονται δύο στρατιωτικές μονάδες σε 20 μεταγωγικά.

Τα στρατεύματα της Logistic Support Group 41 (AALOG 41) που εδρεύουν στην Αραγονία ενημερώθηκαν για τη μετακίνησή τους περίπου στις 7μμ χθες το βράδυ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εντολές είναι να παρέχουν υλικοτεχνική υποστήριξη στην αστυνομική και εθνική αστυνομία της Guardia, που εξακολουθεί να βρίσκεται στην περιοχή.

Η κίνηση αυτή αναμένεται να δημιουργήσει νέα αντιπαράθεση, καθώς ο Πρόεδρος της Καταλονίας Πουτζδεμόν είχε αναφερθεί στο παρελθόν στην παρουσία της αστυνομικής και αστυνομικής αστυνομίας Guardia ως «δυνάμεις κατοχής» και είπε ότι πρέπει να εγκαταλείψουν αμέσως και τις τέσσερις επαρχίες της Καταλονίας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM