Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φόρεσε ειδική στολή και έκανε test drive στο ηλεκτρικό Odyssey 21 [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φόρεσε ειδική στολή και έκανε test drive στο ηλεκτρικό Odyssey 21 [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Twitter
0

Το Extreme E, μία ριζοσπαστική νέα σειρά με αγωνιστικά αυτοκίνητα στη Βρετανία ταξιδεύει στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη και παρουσιάζει τα πιο εξειδικευμένα αυτοκίνητα.

Στο επόμενο επεισόδιο στη θέση του οδηγού κάθεται ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Τελείως διαφορετικός από ό,τι τον έχει συνηθίσει το κοινό, ο Ουίλιαμ φορά την ειδική στολή των πιλότων και μπαίνει μέσα σε ένα όχημα τύπου Mad Max, βγαλμένο από το μέλλον.

Στο τρέιλερ της εκπομπής, που ανάρτησε και ο λογαριασμός του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ στο Twitter, ο πρίγκιπας φαίνεται πως το διασκέδασε αρκετά.

«Συμμετέχοντας στο @ExtremeELive στο Knockhill Racing Circuit για να μάθουμε για το πρωτοποριακό έργο τους για τη δημιουργία βιώσιμης μηχανοκίνησης. Και για να πάω μία δοκιμαστική βόλτα το ηλεκτρικό τους Odyssey 21.»

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SHEIN ΕΡΕΥΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκινά επίσημη έρευνα κατά της Shein - Τα τρία ζητήματα που θα εξεταστούν

Σε περίπτωση επιβεβαίωσης παραβάσεων, οι Βρυξέλλες μπορούν να επιβάλουν προσωρινά μέτρα, να αποδεχτούν δεσμευτικές υποσχέσεις από την εταιρεία ή να εκδώσουν απόφαση μη συμμόρφωσης που μπορεί να οδηγήσει σε βαριά πρόστιμα
THE LIFO TEAM