Ο Γουίλ Σμιθ απαντά για τον αποκλεισμό του από τα Όσκαρ μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Ο Γουίλ Σμιθ απαντά για τον αποκλεισμό του από τα Όσκαρ μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA.
0

«Αποδέχομαι και σέβομαι την απόφαση της Ακαδημίας», δήλωσε ο ηθοποιός, Γουίλ Σμιθ αναφερόμενος στον αποκλεισμό του για 10 ολόκληρα χρόνια από τα Όσκαρ μετά το χαστούκι που έριξε επί σκηνής στον Κρις Ροκ. 

Η αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε εχθές την επιβολή της ποινής στον διάσημο ηθοποιό, σημειώνοντας ότι απαγορεύει στον Γουίλ Σμιθ την είσοδο σε οποιαδήποτε εκδήλωσή της, συμπεριλαμβανομένης της τελετής των Όσκαρ, για τα επόμενα 10 χρόνια.

«Τα 94α Όσκαρ προορίζονταν να είναι μια γιορτή για τα πολλά άτομα στην κοινότητά μας που έκαναν απίστευτη δουλειά τον περασμένο χρόνο· ωστόσο, εκείνες οι στιγμές επισκιάστηκαν από την απαράδεκτη και επιβλαβή συμπεριφορά που είδαμε τον κ. Σμιθ να εκθέτει στη σκηνή», αναφέρει η ανακοίνωση της Ακαδημίας, μεταξύ άλλων. 

Ο Γουίλ Σμιθ παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογράφου την 1η Απριλίου δηλώνοντας ότι θα αποδεχθεί κάθε συνέπεια της συμπεριφορά τους στην απονομή των Όσκαρ, αναγνωρίζοντας ότι οι πράξεις του ήταν σοκαριστικές και ασυγχώρητες. 

«Έχω ανταποκριθεί άμεσα στην πειθαρχική ακρόαση της Ακαδημίας και θα αποδεχτώ πλήρως όλες τις συνέπειες για τη συμπεριφορά μου. Οι ενέργειές μου στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ ήταν επώδυνες και ασυγχώρητες», είχε γράψει στην επιστολή παραίτησης προσθέτοντας πως «πρόδωσα την εμπιστοσύνη της Ακαδημίας. Στέρησα από άλλους υποψήφιους και νικητές την ευκαιρία να γιορτάσουν και να τιμηθούν για την εξαιρετική δουλειά τους».

Με πληροφορίες από Independent

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Συνέντευξη με τον Τούρκο δημοσιογράφο που ο Ερντογάν έχει βάλει στη λίστα θανάτου

Βασιλική Σιούτη / Συνέντευξη με τον Τούρκο δημοσιογράφο που ο Ερντογάν κυνηγά στην Ευρώπη

Πρωτοσέλιδο της Sabah στοχοποιεί τον εξόριστο Τούρκο δημοσιογράφο, Cevheri Güven, αποδεικνύοντας ότι οι πράκτορες του Ερντογάν δρουν ανεξέλεγκτα στη Γερμανία. Ο Τούρκος δημοσιογράφος, που τα προηγούμενα χρόνια ζούσε στην Ελλάδα, εξηγεί στη LIFO γιατί ενοχλεί τόσο το καθεστώς Ερντογάν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ