Ο διερμηνέας στην ομιλία του Ομπάμα δήλωσε ασθενής με σχιζοφρένεια

Ο διερμηνέας στην ομιλία του Ομπάμα δήλωσε ασθενής με σχιζοφρένεια Facebook Twitter
7

Ο διερμηνέας στην ομιλία του Ομπάμα δήλωσε ασθενής με σχιζοφρένεια Facebook Twitter

Επαγγελματίας διερμηνέας και σχιζοφρενής δήλωσε στην εφημερίδα Johannesburg's Star,ο 34χρονος άνδρας που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην τελετή για τον Νέλσον Μαντέλα στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Ο Thamsanqa Jantjie κατηγορήθηκε ότι ερμήνευε κατά βούληση την ομιλία του Αμερικανού προέδρου και από χθες έχει μονοπωλήσει τα Μέσα με το video που τον παρουσιάζει να κάνει, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ακατανόητες χειρονομίες.

Στη συνέντευξη της εφημερίδας, δήλωσε ότι εργάζεται σαν διερμηνέας στην εταιρεία SA Interpreters και βρέθηκε εκεί επίσημα διαπιστευμένος και μετά από αίτημα για πρόσληψη από το Αφρικανικό Κονγκρέσσο ενώ αποκάλυψε πως η αμοιβή του ήταν 85 δολάρια.Αυτό που δεν ήξεραν τόσο οι υπεύθυνοι της εταιρείας όσο και οι υπόλοιποι που τον παρακολουθούσαν είναι πως ο Thamsanqa πάσχει από σχιζοφρένεια για την οποία και ακολουθεί θεραπεία. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του όταν βρέθηκε στο βάθρο έπαθε κρίση πανικού και δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του.

«Προσπάθησα να ελέγξω τον εαυτό μου και να μην γίνει αντιληπτό στον κόσμο τι ακριβώς μου συνέβαινε. Λυπάμαι πολύ αλλά φταίει απλώς η επικίνδυνη κατάσταση στην οποία βρέθηκα μόνος εκεί πάνω» δήλωσε ο διερμηνέας που παρά την παγκόσμια φήμη που απέκτησε, οι προτάσεις για δουλειά θα είναι μάλλον αντιστρόφως ανάλογες.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ