Μπριζίτ Μπαρντό: Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος ο κόσμος μιλά ακόμη για εμένα

Μπριζίτ Μπαρντό: Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος ο κόσμος μιλά ακόμη για εμένα Facebook Twitter
0

Είναι μία από τις θρυλικές σταρ του κινηματογράφου. Ωστόσο, με δεδομένο ότι έχει δεκαετίες να εμφανιστεί σε ταινία, η Μπριζίτ Μπαρντό αδυνατεί να κατανοήσει γιατί ο κόσμος ενδιαφέρεται ακόμη για τη ζωή της. 

Αυτό ανέφερε η Γαλλίδα ηθοποιός σε επιστολή προς την Ντανιέλ Τόμπσον, τη δημιουργό νέας σειράς για τη ζωή της Μπριζίτ Μπαρντό.  

Η Τόμπσον προσέγγισε τη Γαλλίδα ηθοποιό πριν από περίπου πέντε χρόνια. «Απάντησε με μια μακροσκελή επιστολή, λέγοντας ότι πάντα την εξέπληττε το πόσο ενδιαφέρονται οι άνθρωποι για εκείνη και σημειώνοντας ότι δεν την αφήνουν ήσυχη για τα καλά», δήλωσε η Τόμπσον στον Guardian. 

«Θεέ μου, θα εκνευριστεί πολύ και θα δημιουργήσει προβλήματα», σκέφτηκε η δημιουργός μόλις διάβασε την πρώτη σελίδα της επιστολής της Μπριζίτ Μπαρντό. «Θέλω να με αφήσουν ήσυχη, δεν καταλαβαίνω γιατί όλος ο κόσμος μιλά ακόμη για εμένα, σταμάτησα πριν χρόνια να κάνω ταινίες», ανέφερε περίπου στην επιστολή της η ηθοποιός, συμπληρώνοντας ότι ήθελε να επικεντρωθεί στην προστασία των ζώων. 

Η Μπριζίτ Μπαρντό είδε τη σειρά

«Ήταν μια πολύ αρνητική πρώτη σελίδα», εξομολογήθηκε η Τόμπσον. Όμως, στην επόμενη, η Μπριζίτ Μπαρντό της έγραφε περίπου: «Από τη στιγμή που ξέρω ότι κάποιος θα το κάνει ούτως ή άλλως, προτιμώ να το κάνεις εσύ». «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ενθουσιασμένη. Σίγουρα όχι», δήλωσε η Τόμπσον. 

Η Μπριζίτ Μπαρντό ανακουφίστηκε για το γεγονός ότι η Τόμπσον θα ήταν η δημιουργός της σειράς εν μέρει επειδή ήταν φίλη με τους γονείς της, τον σκηνοθέτη Ζεράρ Ουρί και την ηθοποιό Ζακλίν Ρομάν. Παρόλα αυτά, δεν ήθελε να έχει προσωπική εμπλοκή στην παραγωγή. 

Πάντως, είδε τη σειρά, σύμφωνα με την Τόμπσον. «Έχω μάθει από διάφορους ανθρώπους που την ξέρουν ότι σίγουρα της άρεσε πολύ η Ζούλια ντε Νούνιεζ, η οποία την υποδύεται και ότι πιθανότατα απόλαυσε κάποια σημεία της σειράς», είπε.  

«Αν και όλος ο κόσμος ξέρει την Μπριζίτ Μπαρντό, ελάχιστοι γνωρίζουν την προσωπική ζωή της νεαρής γυναίκας πίσω από τον μύθο. Ήξερε πώς να καταρρίπτει τα ταμπού και να αλλάξει την εικόνα των γυναικών στην κοινωνία στην εποχή της, περισσότερο από άλλες μεγάλες ηθοποιούς της γενιάς της», επεσήμανε η Τόμπσον.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού: Χιλιάδες παιδιά στη Γάζα παγιδευμένα σε μια ατελείωτη λίστα αναμονής για ζωή

Διεθνή / Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού: Χιλιάδες παιδιά στη Γάζα παγιδευμένα σε μια ατελείωτη λίστα αναμονής για ζωή

Το αδιέξοδο αποδίδεται τόσο στους περιορισμούς των ισραηλινών αρχών, που ελέγχουν απόλυτα τις άδειες εξόδου και μπλοκάρουν ιατρικές μεταφορές, όσο και στην απροθυμία πολλών κρατών να δεχθούν ασθενείς
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ: Υπέγραψε νομοσχέδιο που υποχρεώνει την αποκάλυψη περισσότερων εγγράφων για τον Έπσταϊν

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Υπέγραψε νομοσχέδιο που υποχρεώνει την αποκάλυψη περισσότερων εγγράφων για τον Έπσταϊν

«Ίσως η αλήθεια για αυτούς τους Δημοκρατικούς και τις σχέσεις τους με τον Τζέφρι Έπσταϊν να αποκαλυφθεί σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα Truth Social
LIFO NEWSROOM
Γάζα: «Κοιτάξτε μας με έλεος» - Η δραματική έκκληση των Παλαιστινίων υπό τον φόβο του επερχόμενου σκληρού χειμώνα

Διεθνή / Γάζα: «Κοιτάξτε μας με έλεος» - Η δραματική έκκληση των Παλαιστινίων υπό τον φόβο του επερχόμενου σκληρού χειμώνα

Πάνω από 2 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι στη Γάζα, παρότι επέζησαν του διετούς πολέμου, εξακολουθούν να βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ανθρωπιστική κρίση
LIFO NEWSROOM
Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM
Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM