Μολδαβία: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς στο διεθνές αεροδρόμιο του Κισινάου

Μολδαβία: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς στο διεθνές αεροδρόμιο του Κισινάου Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Δύο νεκροί αστυνομικοί και ένας τραυματίας πολίτης είναι ο απολογισμός των πυροβολισμών στο διεθνές αεροδρόμιο της Μολδαβίας, στο Κισινάου, όπως γίνεται γνωστό από τη νεότερη ενημέρωση των τοπικών αρχών.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Μολδαβίας γνωστοποίησε πως ένας ξένος υπήκοος πυροβόλησε και σκότωσε δύο ανθρώπους, αφού του απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα. 

Αργότερα, ο πρωθυπουργός Ντορίν Ρετσεάν ενημέρωσε πως πρόκειται για έναν 43χρονο υπήκοο Τατζικιστάν. 

Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα μετά το περιστατικό στο αεροδρόμιο, που είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της ανατολικής Ευρώπης, ενώ και αυτός τραυματίστηκε. 

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κίνδυνος. Ο δράστης τραυματίστηκε και νοσηλεύεται», ανέφερε η αστυνομία στο Facebook.

Πτήσεις παρουσίασαν καθυστερήσεις, αλλά η αστυνομία είπε ότι οι πτήσεις θα συνεχιστούν και θα επανέλθει σύντομα η κανονική λειτουργία του αερολιμένα.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι ο 43χρονος είχε αναχωρήσει από την Τουρκία και ότι χρησιμοποίησε πυροβόλο όπλο εναντίον συνοριοφυλάκων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διεθνή / Στην Κούβα ο αρχηγός της CIA: Η ενεργειακή κρίση βαθαίνει στη χώρα

Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν ξανά στους δρόμους της Αβάνας διαμαρτυρόμενοι για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος και τις σοβαρές ελλείψεις καυσίμων, την ώρα που η ενεργειακή κρίση στην Κούβα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Έχω πλήρη επίγνωση των λαθών μου στο παρελθόν, έχω αναλάβει την ευθύνη»

Ο πρίγκιπας Χάρι προειδοποιεί για την ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τονίζοντας ότι το μίσος προς τις κοινότητες πρέπει να αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα και χωρίς σιωπή
THE LIFO TEAM