Μολδαβία: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς στο διεθνές αεροδρόμιο του Κισινάου

Μολδαβία: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς στο διεθνές αεροδρόμιο του Κισινάου Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Δύο νεκροί αστυνομικοί και ένας τραυματίας πολίτης είναι ο απολογισμός των πυροβολισμών στο διεθνές αεροδρόμιο της Μολδαβίας, στο Κισινάου, όπως γίνεται γνωστό από τη νεότερη ενημέρωση των τοπικών αρχών.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Μολδαβίας γνωστοποίησε πως ένας ξένος υπήκοος πυροβόλησε και σκότωσε δύο ανθρώπους, αφού του απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα. 

Αργότερα, ο πρωθυπουργός Ντορίν Ρετσεάν ενημέρωσε πως πρόκειται για έναν 43χρονο υπήκοο Τατζικιστάν. 

Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα μετά το περιστατικό στο αεροδρόμιο, που είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της ανατολικής Ευρώπης, ενώ και αυτός τραυματίστηκε. 

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κίνδυνος. Ο δράστης τραυματίστηκε και νοσηλεύεται», ανέφερε η αστυνομία στο Facebook.

Πτήσεις παρουσίασαν καθυστερήσεις, αλλά η αστυνομία είπε ότι οι πτήσεις θα συνεχιστούν και θα επανέλθει σύντομα η κανονική λειτουργία του αερολιμένα.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι ο 43χρονος είχε αναχωρήσει από την Τουρκία και ότι χρησιμοποίησε πυροβόλο όπλο εναντίον συνοριοφυλάκων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΑ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Διεθνή / «Νιώθεις σαν σε παραμύθι»: 10 από τα πιο εντυπωσιακά δεντρόσπιτα στον κόσμο

Χτισμένα ανάμεσα στα κλαδιά ενός δέντρου, τα δεντρόσπιτα συνδυάζουν την αρχιτεκτονική με το φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας έναν χώρο που μοιάζει να αιωρείται ανάμεσα στη γη και τον ουρανό
THE LIFO TEAM
Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Διεθνή / Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Nομικοί εκπρόσωποι της Μινεσότα χαρακτήρισαν την κατάσταση «χωρίς προηγούμενo», περιγράφοντας τους πράκτορες σαν «στρατό» που συμμετέχει σε «εκτεταμένες παράνομες βίαιες ενέργειες»
THE LIFO TEAM