Μαλαισία: Τανκ «έμεινε» σε αυτοκινητόδρομο- Δεύτερο περιστατικό σε δύο ημέρες, ζήτησε συγγνώμη ο στρατός

Τανκ σε αυτοκινητόδρομο Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Ο στρατός της Μαλαισίας ζήτησε συγγνώμη καθώς δύο οχήματά του υπέστησαν βλάβη στην Κουάλα Λουμπούρ, σε δύο διαδοχικές ημέρες, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά και χλευαστικά σχόλια στο διαδίκτυο. 

Το πρώτο περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, όταν ένα τανκ τύπου PT-91M Twardy αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα και ακινητοποιήθηκε σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο κτίριο του κοινοβουλίου. 

Στο σημείο προκλήθηκαν προβλήματα με την κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ αξιωματούχοι του στρατού και αστυνομικοί προσπαθούσαν να εκτρέψουν τα αυτοκίνητα γύρω από το τανκ. Τελικά, 30 λεπτά αργότερα, το τανκ ρυμουλκήθηκε και πραγματοποιήθηκαν επισκευές, σύμφωνα με τον στρατό. 

Έπειτα από περίπου 24 ώρες, ένα διαφορετικού τύπου όχημα του στρατού, που χρησιμοποιείται για να μεταφέρονται βαρέα όπλα, υπέστη βλάβη σε πολυσύχναστο δρόμο έξω από το Εθνικό Μουσείο, στην «καρδιά» της πρωτεύουσας. Μια ουρά από στρατιωτικά οχήματα ήταν πίσω από αυτό που υπέστη βλάβη, ενώ οι οδηγοί έκοβαν ταχύτητα βλέποντας την ασυνήθιστη σκηνή. Ομάδα μηχανικών επισκεύασε το όχημα και αυτό συνέχισε την πορεία του προς την πλατεία όπου θα εορταστεί η ημέρα της ανεξαρτησίας της Μαλαισίας, στις 31 Αυγούστου. 

Αμφότερα τα οχήματα που υπέστησαν βλάβη συμμετείχαν στις πρόβες για την παρέλαση, ανέφερε ο στρατός, που ζήτησε συγγνώμη για τα δύο περιστατικά και συμπλήρωσε ότι θα διασφαλίσει πως κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί. «Αλλά, σε περίπτωση που συμβεί, μια ομάδα που θα είναι σε επιφυλακή θα σταλεί στο σημείο προκειμένου να ρυμουλκηθεί το όχημα το ταχύτερο δυνατό, για να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση». 

Τα περιστατικά προκάλεσαν πολλά ειρωνικά σχόλια χρηστών των social media, που σχολίαζαν την κακή συντήρηση των οχημάτων του στρατού. «Για αυτό η Μαλαισία είναι πιο ισχυρή από τη Σιγκαπούρη. Η Σιγκαπούρη χρειάζεται τανκς για να υπερασπιστεί τους δρόμους της. Οι δρόμοι της Μαλαισίας μπορούν να νικήσουν τα τανκς», ήταν ένα από αυτά τα σχόλια, από τον stand-up comedian, Τζέισον Λέονγκ. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΧΑΜΕΝΕΙ

Διεθνή / Χαμενεΐ μετά τις νέες επιθέσεις Ιράν και ΗΠΑ: «Το σχέδιο του εχθρού είναι να δημιουργήσει διχασμούς για να αντισταθμίσει τις ήττες»

Εκτεταμένες επιθέσεις του Ισραήλ στον Λίβανο με νεκρούς - Προειδοποιήσεις της Τεχεράνης μετά τα «αμυντικά» χτυπήματα των ΗΠΑ και παρέμβαση Κάλας για «πολύ επικίνδυνη ζώνη»
THE LIFO TEAM
Piper Rockelle: Τι συμβαίνει όταν ένα παιδί του YouTube γίνεται 18 μπροστά σε εκατομμύρια θεατές;

Διεθνή / Piper Rockelle: Τι συμβαίνει όταν ένα παιδί του YouTube γίνεται 18 μπροστά σε εκατομμύρια θεατές;

Η Piper Rockelle μεγάλωσε ως παιδί-σταρ του YouTube, έγινε εμπορικό πρόσωπο πριν ενηλικιωθεί και τώρα βγάζει εκατομμύρια στο OnlyFans. Η ιστορία της δεν αφορά μόνο την ίδια, αλλά μια ολόκληρη μηχανή που έμαθε πρώτα να πουλά την παιδικότητα και μετά την ενηλικίωσή της.
THE LIFO TEAM
THE SIMPSONS ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / «The Simpsons»: Σεναριογράφος της σειράς φέρεται να θέτει υποψηφιότητα για τις αμερικανικές εκλογές του 2028

Ο Dan Greaney, βραβευμένος με Emmy, είχε γράψει το επεισόδιο, με τίτλο «Bart To The Future», το οποίο «προέβλεψε» την προεδρία του Τραμπ 16 χρόνια πριν αυτή γίνει πραγματικότητα
THE LIFO TEAM