Από υπερβολική δόση ναρκωτικών πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Γουίλιαμς, σύμφωνα τον επικεφαλής ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης. 

 

Ο Γουίλιαμς βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μπρούκλιν, στα 54 χρόνια του, στις 6 Σεπτεμβρίου. Η αιτία θανάτου ήταν υπερβολική δόση fentanyl, p-fluorofentantyl, ηρωίνης και κοκαΐνης, δήλωσε ο ιατροδικαστής. O θάνατος κρίθηκε ότι ήταν ατύχημα. 

 

Χορευτής προτού ασχοληθεί με την υποκριτική, έγινε περισσότερο γνωστός από τη σειρά «The Wire». Μεταξύ άλλων τηλεοπτικών ρόλων, πρωταγωνίστησε στο «Boardwalk Empire», ενώ φέτος κέρδισε υποψηφιότητα για Emmy, για το «Lovecraft Country». Στον κινηματογράφο μεταξύ άλλων είχε μετάσχει στις ταινίες «12 χρόνια σκλάβος» και «Έμφυτο ελάττωμα». 

 

Το 2012, την εποχή που υποδύονταν τον «Omar Little» στη σειρά «The Wire», είχε δηλώσει ότι είχε βρεθεί να κάνει χρήση ναρκωτικών «σε τρομακτικά μέρη, με τρομακτικούς ανθρώπους», αν και «τίποτα πιο ισχυρό» από κοκαΐνη και μαριχουάνα. 

 

«Έπαιζα με τη φωτιά», είχε δηλώσει στη New Jersey Star- Ledger. «Ήταν απλά θέμα χρόνου να με πιάσουν και να καταλήξω σε πρωτοσέλιδο tabloid, να πάω φυλακή ή χειρότερα, να καταλήξω στη νεκρός. Όταν κοιτάζω πίσω τώρα, δεν ξέρω πώς δεν κατέληξα σε σάκο για πτώματα», είχε συμπληρώσει. 

 

Με πληροφορίες από Guardian