Κύπρος: «Τον σκότωσα για να μην πονάει», είπε η παιδοκτόνος - Τι έδειξε η νεκροτομή στον 12χρονο

Κύπρος: «Τον σκότωσα για να μην πονάει», είπε η παιδοκτόνος - Τι έδειξε η νεκροτομή στον 12χρονο Facebook Twitter
0

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Γέρι της Κύπρου, μετά τη δολοφονία ενός 12χρονου από την μητέρα του με μαχαίρι, η οποία στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τα κυριότερα ευρήματα της νεκροτομής από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, ο θάνατος του 12χρονου επήλθε από σοβαρό θανατηφόρο τραύμα στο λαιμό. 

Η 40χρονη μητέρα είχε πλήρη επίγνωση των πράξεων της ενώ το έγκλημα φαίνεται να είναι προμελετημένο, γι' αυτό και η Αστυνομία εξετάζει φόνο εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το philenews.com η 40χρονη ανέφερε στην Αστυνομία ότι σκότωσε τον 12χρονο γιο της για να τον απαλλάξει από τους πόνους.

Σημειώνεται ότι η μητέρα αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας και γι' αυτό το τελευταίο διάστημα παρακολουθείτο από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι αναμένεται σε μεταγενέστερο στάδιο να κληθούν από τις Αρχές για να καταθέσουν.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος, ανέφερε πως μετά το πέρας της εγχείρησης στην οποία υποβλήθηκε η 40χρονη, κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ότι δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσει τη δικαστική διαδικασία στο άμεσο μέλλον διότι χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας.

Για τη 40χρονη ήδη έχει εκδοθεί διάταγμα υποχρεωτικής ψυχιατρικής νοσηλείας στην ψυχιατρική πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Τόνισε ότι στο παρελθόν, η 40χρονη έχει νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για άλλα προβλήματα υγείας ωστόσο παρακολουθείτο από ιδιώτες ψυχιάτρους και όχι από κυβερνητικούς.

Ο κ. Σιάηλος ανέφερε επίσης ότι συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από την υπόθεση με τη λήψη καταθέσεων από το περιβάλλον της οικογένειας, ενώ από τη σκηνή έχουν ληφθεί τεκμήρια τα οποία θα πρέπει να εξεταστούν. Η 40χρονη μετά το πέρας της υποχρεωτικής νοσηλείας αναμένεται να παρακολουθήσει κανονικά τη δικαστική διαδικασία.

Με πληροφορίες από philenews.com

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Υπάρχουν απόγονοι του Τζέφρι Έπσταϊν; - «Πέθανε αλλά το γενετικό του υλικό μπορεί να επέζησε»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, ο Τζέφρι Έπσταϊν είχε καταθέσει το σπέρμα του σε τράπεζα σπέρματος αρκετά χρόνια πριν τον θάνατό του - Ποιοι ήταν οι όροι του συμβολαίου που είχε υπογράψει
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να επιβάλει πρόσθετους δασμούς στην ΕΕ και σε άλλες 54 οικονομίες

Η εξέλιξη σημειώνεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ουάσιγκτον για τη διατήρηση των δασμών στο 15% για την πλειονότητα των ευρωπαϊκών εξαγωγών προς τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΖΑΡΕΝΤ ΚΟΥΣΝΕΡ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Αλβανία: Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις για το τουριστικό θέρετρο του Τζάρεντ Κούσνερ - Τι δηλώνει ο Ράμα

Οι αλβανικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το σχέδιο κατασκευής του πολυτελούς θερέτρου του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ, στο ακατοίκητο νησί Sazan και σε προστατευόμενη παράκτια περιοχή, εν μέσω διαμαρτυριών των πολιτών
THE LIFO TEAM