Κωνσταντινούπολη: Δακρυγόνα και συλλήψεις στo Pride Parade [EIKONEΣ&BINTEO]

Istanbul Pride Facebook Twitter
twitter
0

Δακρυγόνα και συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια της παρέλασης υπερηφάνειας.

Η αστυνομία προχώρησε σε ρίψεις δακρυγόνων προκειμένου να διαλύσει το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης για το φετινό Pride, ενώ προχώρησε και σε προσαγωγές ατόμων που ήθελαν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, η οποία ωστόσο είχε απαγορευτεί από τις τοπικές αρχές.

Σε πλάνα του πρακτορείου Reuters αστυνομικοί διακρίνονται να σπρώχνουν και να τραβούν ανθρώπους, ορισμένοι από τους οποίους κρατούν σημαίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Η συγκέντρωση γινόταν σε μια πάροδο της κεντρικής Λεωφόρου Ιστικλάλ.

Σύμφωνα με αναφορές τοπικών μέσων, προσήχθησαν περίπου 20 άνθρωποι. Μεταξύ αυτών ήταν και ένας φωτορεπόρτερ.

Τα τελευταία χρόνια οι τουρκικές αρχές απαγορεύουν συστηματικά τις Παρελάσεις Υπερηφάνειας ενώ παλαιότερα, χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη.

Istanbul Pride Facebook Twitter
EPA
Istanbul Pride Facebook Twitter
EPA
Istanbul Pride Facebook Twitter
EPA

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM