Κιμ Καρντάσιαν: Διέκοψε την συνέντευξή της στον Τζίμι Φάλον για να κάνει παρατήρηση στους γιους της που έκαναν φασαρία

Κιμ Καρντάσιαν: Διέκοψε την συνέντευξή της στον Τζίμι Φάλον για να κάνει παρατήρηση στους γιους της που έκαναν φασαρία Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Η Κιμ Καρντάσιαν ήταν καλεσμένη του Τζίμι Φάλον στο The Tonight Show και μαζί της είχε και τους δύο γιούς της, οι οποίοι όμως έκαναν φασαρία.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η 41χρονη σταρ έδειξε την πιο αυστηρή πλευρά της ως μαμά. Λίγα λεπτά αφού ξεκίνησε η συνέντευξη, ο Τζίμι Φάλον την διέκοψε λέγοντάς της «Ακούω κάποια παιδιά».

Τότε η ΚΙμ Καρντάσιαν απάντησε ότι μαζί της είχε τους δύο γιους της, τον 6χρονο Saint και τον 3χρονο Psalm που βρισκόταν στο κοινό.

«Παιδιά, μπορείτε να σταματήσετε;» είπε η 41χρονη με το κοινό να γελάει και να την χειροκροτά.

Αφού εξήγησε στο κοινό ότι μαζί με τους γιους της είχε και τον φίλο τους τους τον Remi μαζί, συνέχισε λέγοντας «Τα ακούω να κάνουν τόση φασαρία. Αυτή είναι η πρώτη φορά μαζί μου στη δουλειά, μην τα κάνετε θάλασσα. Ελάτε τώρα!» είπε με αυστηρό ύφος και το κοινό ξαναγέλασε.

Μετά την πρώτη προειδοποίηση η Καρντάσιαν συνέχισε να κουβεντιάζει με τον Φάλον για να σταματήσει ξανά λίγο αργότερα και να μιλήσει ακόμα πιο αυστηρά. 

«Σοβαρά τώρα παιδιά, πρέπει να φύγετε» είπε. Ο Psalm απομακρύνθηκε αλλά ο Saint παρέμεινε σιωπηλός μαζί με τον Remi.

Η Κιμ Καρντάσιαν είχε συστήσει τους γιους της με ανάρτησή της στο Instagραm την Τρίτη. Ο Psalm μάλιστα χαιρέτησε το κοινό λέγοντας «Hi, weirdos!». Τότε η Κιμ Καρντάσιαν τον επέπληξε λέγοντάς του «Ει, σταμάτα το».

Με πληροφορίες του People
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ