Κατηγορούν για υποκρισία την Νάνσι Πελόζι –Παρούσα στον γάμο της κληρονόμου Γκετί χωρίς μάσκα

Η Νάνσι Πελόζι με μωβ κοστούμι Facebook Twitter
AP Photo/J. Scott Applewhite
0

Για υποκρισία κατηγορούν την Νάνσι Πελόζι καθώς παρευρέθηκε στον γάμου της χρυσής κληρονόμου Άιβι Γκέτι, χωρίς μάσκα.

Οι επικριτές κατηγορούν την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ για τη μη χρήσης μάσκας, την ώρα που τα παιδιά στην Καλιφόρνια την φορούν στα σχολεία λόγω του κορωνοϊού.

Κατηγορούν για υποκρισία την Νάνσι Πελόζι –Παρούσα στον γάμο της κληρονόνου Γκετί χωρίς μάσκα Facebook Twitter

«Γιατί η Πελόζι επιμένει στα παιδιά να φορούν μάσκες όταν κινδυνεύει περισσότερο λόγω της ηλικίας της; Φαίνεται ότι δεν ανησυχεί» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter, ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε: «Γιατί επιτρέπεται στη Νάνσυ Πελόζι να παρευρεθεί στον γάμο ενός δισεκατομμυριούχου στην Καλιφόρνια χωρίς μάσκα, ενώ τα παιδιά μας στο σχολείο αναγκάζονται να το κάνουν;».

«Και γιατί οι καλεσμένοι μπόρεσαν να το κάνουν αυτό; Χωρίς μάσκα σε εσωτερικούς χώρους, όταν οι σχολικοί χοροί σε όλη την Καλιφόρνια ακυρώνονται και τα παιδιά πρέπει να φορούν μάσκες 7 ώρες/ημέρα, συμπεριλαμβανομένου του διαλείμματος έξω σε πολλά μέρη της Καλιφόρνια, συμπεριλαμβανομένου του Σαν Φρανσίσκο», έγραψε ένας άλλος.

Σύμφωνα με τη Vogue, οι επισκέπτες - που έπρεπε να είναι εμβολιασμένοι - κλήθηκαν να φορέσουν τις μάσκες τους όταν η Πελόζι μπήκε στο δημαρχείου του Σαν Φρανσίσκο, όπου και έγινε ο γάμος. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν μέρες μετά τον γάμο, η Πελόζι φαινόταν ανάμεσα σε ένα πλήθος χωρίς μάσκα. Στον γάμο παρευρέθηκαν επίσης ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Gavin Newsom και ο δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο, London Breed.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ