ΗΠΑ: Αεροσκάφος με 21 επιβαίνοντες συνετρίβη στο Τέξας - Οι πρώτες εικόνες

ΗΠΑ: Αεροσκάφος με 21 επιβαίνοντες συνετρίβη στο Τέξας- Οι πρώτες εικόνες Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / VIDEO - WTHR
0

Ένα αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν 21 άνθρωποι, κατέπεσε σήμερα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απογείωσης, κοντά στο Χιούστον, στο Τέξας

Όλοι οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος κατάφεραν να βγουν από το αεροπλάνο προτού πάρει φωτιά, έγινε γνωστό από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

«Όλοι οι επιβαίνοντες, οι 18 επιβάτες και τα τρία μέλη του πληρώματος, επέζησαν», δήλωσε ο αρχιφύλακας Στίβεν Γούνταρντ, της υπηρεσίας Δημόσιας Ασφαλείας του Τέξας, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Tύπου.
 

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί τοπική ώρα.

Το αεροσκάφος, ένα δικινητήριο McDonnell Douglas, που είχε προορισμό τη Βοστόνη, τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά, όπως φαίνεται στις εικόνες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι υπηρεσίες διάσωσης.

Από την πτώση του αεροσκάφους, τραυματίστηκε ελαφρά ένας άνθρωπος, είπε ο Τρέι Ντούχον, ένας τοπικός αξιωματούχος.

Οι επιβάτες κατάφεραν μόνοι τους να βγουν από το αεροπλάνο, διευκρίνισε ο Τιμ Γκίμπσον, ο διευθυντής των τοπικών υπηρεσιών διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων.

«Ήταν σοκαρισμένοι, πολύ σοκαρισμένοι», συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας πως το ατύχημα είχε «την καλύτερη δυνατή έκβαση».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM