Η απίστευτη λίστα διασημοτήτων στον Ινδικό γάμο των μεγιστάνων

Ινδία: Χλιδή και επίδειξη πλούτου στον γάμο της χρονιάς Facebook Twitter
Φωτ.:ΕΡΑ
0

O γάμος του 29χρονου γιου του πλουσιότερου άνδρα στην Ινδία, Μουκές Αµπάνι, Ανάντ, µε την 29χρονη Ραντίκα Μέρτσαντ, κόρη µεγιστάνα φαρµακοβιοµηχανίας, θεωρείται ο γάμος της χρονιάς.

Ο Ανάντ Αμπάνι, ο νεότερος γιος του Μουκές Αμπάνι, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την επί μακρόν σύντροφό του, Ραντίκα Μερτσάντ, σε ένα οικογενειακό συνεδριακό κέντρο στη Βομβάη την Παρασκευή (13/7), Οι ινδικοί γάμοι μπορεί να είναι πλουσιοπάροχοι, όπως αναφέρει το BBC, αλλά η απόλυτη κλίμακα και το μέγεθος των εορτασμών της οικογένειας Αμπάνι έχουν ίσως επισκιάσει την εορταστική θέρμη που επέδειξαν οι πάλαι ποτέ βασιλείς.

Στον γάμο μεταξύ των άλλων έδωσαν το παρών η Κιμ και η Κλόε Καρντάσιαν, ο Τζον Σίνα, η Πριγιάνκα Τσόπρα και ο σύζυγός της Τζο Τζόνας, αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ. ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο και η σύζυγός του, Λένα Αλ Ασκάρ,  η Νίκι Χίλτον με τον σύζυγό της Τζέιμς Ρότσιλντ.

Στην Βομβάη βρίσκονται επίσης ο πρώην πρόεδρος της Ινδίας Ραμ Ναθ Κοβιντ, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ινδία Έρικ Γκαρσέτι και η εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας Λίντι Κάμερον.

Οι Αμπάνι δεν έχουν αποκαλύψει το κόστος του γάμου, ωστόσο διοργανωτές γάμων εκτιμούν ότι πρέπει να έχουν ξοδέψει περίπου 132 εκατ. δολάρια. Φημολογείται ότι η Ριάνα έλαβε 7 εκατ. δολάρια για να τραγουδήσει, ενώ ο Τζάστιν Μπίμπερ 10 εκατομμύρια.

Ο Μουκές Αμπάνι, με καθαρή περιουσία 116 δισ. δολάρια, κατατάσσεται στην 9η θέση της λίστας των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes. Ο γιος του, Ανάντ επιβλέπει την επέκταση του ομίλου στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την πράσινη ενέργεια και διευθύνει ένα κέντρο διάσωσης ζώων έκτασης 3.000 στρεμμάτων στο Τζαμναγκάρ, τη γενέτειρα της οικογένειας. Ο πατέρας της νύφης Βιρέν Μέρτσαντ είναι διευθύνων σύμβουλος φαρμακευτικών εταιρειών και η μοναδική του κόρη είναι διευθύντρια μάρκετινγκ της Encore Healthcare σύμφωνα με τη Vogue.

Οι γαμήλιοι εορτασμοί ξεκίνησαν τον Μάρτιο με ένα τριήμερο πάρτι στο Γκουτζαράτ, με 1.200 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ και ο Μπιλ Γκέιτς, ενώ η εκρηκτική Ριάνα ξεσήκωσε το πλήθος. Τον Ιούνιο, οι Αμπάνι διοργάνωσαν μία πολυτελή κρουαζιέρα από την Ιταλία προς τη Γαλλία, με εμφανίσεις από τους The Backstreet Boys, Katy Perry και Pitbull, ενώ οι καλεσμένοι, κυρίως σταρ του Μπόλιγουντ και αθλητές του κρίκετ ήταν 800.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM
G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Διεθνή / Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Την ίδια ώρα, εισαγγελείς στο Μιλάνο έχουν ξεκινήσει έρευνα για Ιταλούς υπηκόους που ενδέχεται να συμμετείχαν σε αυτές τις δολοφονικές «εκδρομές»
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι - «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Απρόσμενα θετικό το κλίμα της συνάντησης - «Συμφωνήσαμε σε περισσότερα από όσα περιμέναμε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος - Τι απάντησε για τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που του αποδίδει ο Μαμντάνι
LIFO NEWSROOM
Σεισμός στο Μπανγκλαντές: Πέντε νεκροί και τουλάχιστον 100 τραυματίες

Διεθνή / Σεισμός στο Μπανγκλαντές: Πέντε νεκροί και τουλάχιστον 100 τραυματίες

«Δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοιο σεισμό στη ζωή μου. Ήμασταν στο γραφείο όταν άρχισαν να κουνιούνται τα έπιπλα. Τρέξαμε από τις σκάλες και είδαμε κι άλλους ανθρώπους να έχουν ήδη βγει έξω», είπε ένας εργαζόμενος στην Ντάκα
LIFO NEWSROOM