Ίλον Μασκ: Η πρώην πεθερά του τον κατηγορεί πως δεν αφήνει τα παιδιά του να δουν την ετοιμοθάνατη προγιαγιά τους

Ίλον Μασκ: Η πρώην πεθερά του τον κατηγορεί πως δεν αφήνει τα παιδιά του να δουν την ετοιμοθάνατη προγιαγιά τους Facebook Twitter
Ίλον Μασκ και Grimes / Getty Images
0

Η μητέρα της πρώην συντρόφου του Ίλον Μασκ, καταγγέλλει πως δισεκατομμυριούχος δεν αφήνει τα παιδιά του να επισκεφθούν την ετοιμοθάνατη προγιαγιά τους.

Η μητέρα της Grimes έκανε γνωστό το γεγονός μέσω των social media, από όπου και απηύθυνε δημόσια έκκληση στο Ίλον Μασκ, προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή του και τα τρία της εγγόνια να δουν την προγιαγιά τους. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε μία από της αναρτήσεις της, η μητέρα της βρίσκεται στο τέλος της ζωής της και τελευταία της επιθυμία είναι να δει τα δισέγγονά της.

«Όπως γνωρίζετε, η 93χρονη μητέρα μου βρίσκεται  στο τέλος της ζωής της. Λαχταρά να δει και να κρατήσει στην αγκαλιά της τα παιδιά της Κλερ για μια τελευταία φορά. Ειδικά το μικρότερο, το οποίο δεν έχει γνωρίσει ακόμα. Ήταν ενθουσιασμένη για την προγραμματισμένη επίσκεψη των παιδιών για να γιορτάσει τα γενέθλιά της αυτό το Σαββατοκύριακο. Αλλά οι ελπίδες αυτές διαψεύστηκαν όταν το ταξίδι ακυρώθηκε» συνέχισε.

Σημειώνεται πως το κανονικό όνομα της Grimes, είναι Κλερ Μπουσέ. Στις αναρτήσεις της, η μητέρα της Σάντι Γκαροσίνο, ισχυρίστηκε επίσης πως ο Ίλον Μασκ κρατά και τα διαβατήρια τους. Υπενθυμίζεται πως ο Ίλον Μασκ εθεάθη με τον γιο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες την Παρασκευή, ωστόσο η Σάντι Γκαροσίνο εξέφρασε την ανησυχία της για τα άλλα εγγόνια της.

«Πού είναι τα άλλα παιδιά και με ποιον; Είναι προγραμματισμένο να είναι με τη μητέρα τους. Τα περίμεναν εδώ στον Καναδά. Σας γράφω ως γιαγιά, ζητώντας σας να τηρήσετε τη συμφωνία σας, να επιστρέψετε τα παιδιά και να τους δώσετε τα έγγραφα που χρειάζονται για να δουν την προγιαγιά τους πριν πεθάνει. Σε παρακαλώ Έλον, σε ικετεύω. Αυτό είναι τόσο οδυνηρό για τη μητέρα μου και ανησυχητικό για τα παιδιά. Ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις της.

Οι εκκλήσεις της αναδημοσιεύτηκαν μάλιστα από την Grimes, η οποία έχει εμπλακεί σε μια μάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους από τον Σεπτέμβριο του 2023, όταν ο Ίλον Μασκ την μήνυσε για την κηδεμονία τους.

Με πληροφορίες από Page Six

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ναυάγιο που άφησε πίσω της η μάχη του Νέλσον βρέθηκε στην Κοπεγχάγη

Διεθνή / Το ναυάγιο που άφησε πίσω της η μάχη του Νέλσον βρέθηκε στην Κοπεγχάγη

Στο σημείο έχουν ήδη βρεθεί κανόνια, παπούτσια, κομμάτια από στολές, διακριτικά, μπουκάλια και ανθρώπινα λείψανα, ενώ οι αρχαιολόγοι δουλεύουν με πίεση χρόνου, επειδή η περιοχή συνδέεται με το μεγάλο κατασκευαστικό project του Lynetteholm.
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ

Διεθνή / Ρεκόρ απασχόλησης στην Ισπανία με τους ασφαλισμένους να φτάνουν τα 22 εκατομμύρια

Ο αριθμός των ασφαλισμένων έφτασε σε ιστορικό υψηλό τον Μάρτιο, χάρη στην Εβδομάδα του Πάσχα, αφού δημιουργήθηκαν περισσότερες από 211.000 θέσεις εργασίας και η ανεργία σημείωσε μικρή πτώση
THE LIFO TEAM
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΗΤΕΡΑ

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Συνεχίζω να πιστεύω» - Το συγκινητικό μήνυμα της παρουσιάστριας ενώ η μητέρα της αγνοείται

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε πρόσφατες στιγμές που την οδήγησαν να αμφισβητήσει την πίστη της, λίγες μέρες αφότου η αναζήτηση της εξαφανισμένης μητέρας της ξεπέρασε τους δύο μήνες
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΗΠΑ

Διεθνή / «Ανθίζουν» τα μπαρ και τα εστιατόρια που απαγορεύουν τα κινητά - «Αποσύνδεση για πλήρη σύνδεση»

Στις ΗΠΑ αναδύεται μια νέα τάση: μπαρ και εστιατόρια χωρίς τηλέφωνα, όπου οι πελάτες καλούνται να αφήσουν τις συσκευές τους και να ζήσουν μια εμπειρία πλήρους αποσύνδεσης, επικεντρωμένοι στην παρέα, το φαγητό και τη στιγμή
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Ιράν προειδοποιεί για «καταστροφικά» αντίποινα μετά τις άνευ προηγουμένου απειλές του Τραμπ

Η ένταση μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ κλιμακώνεται επικίνδυνα, μετά τις απειλές του Αμερικανού προέδρου και τις προειδοποιήσεις της Τεχεράνης για «καταστροφικά» αντίποινα
THE LIFO TEAM