Η Τζιλ Μπάιντεν στοχοποιήθηκε για το καλσόν της: «Δεν ταιριάζει σε Πρώτη Κυρία»

Η Τζιλ Μπάιντεν έγινε θέμα συζήτησης για το καλσόν της: «Δεν ταιριάζει σε Πρώτη Κυρία» Facebook Twitter
EPA/ERIN SCOTT / POOL
0

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Τζιλ Μπάιντεν κατέβηκε από το Air Force One φορώντας μια δερμάτινη φούστα, μαύρο σακάκι, ψηλοτάκουνα μποτάκια και ένα καλσόν που εξελίχθηκε σε πρώτο θέμα συζήτησης στα social media.

Το σύνολο της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ προκάλεσε αμφιλεγόμενες αντιδράσεις με πολλούς να διαφωνούν έντονα με την επιλογή του καλσόν, που έκριναν απολύτως ακατάλληλο λόγω της ιδιότητάς της. 

«Τηλεφώνησε η Μαντόνα και θέλει πίσω το φτηνιάρικο look της», έγραψε ο podcaster Wayne Dupree, με άλλους να επιτίθενται με μειωτικούς χαρακτηρισμούς όπως «σκουπίδι» και «ντροπιαστικό», κατηγορώντας την Τζιλ Μπάιντεν πως είναι «πολύ μεγάλη σε ηλικία» για μια τέτοια εμφάνιση «Νομίζω ότι η Τζιλ Μπάιντεν έχει μπερδέψει τις διακοπές. Μάλλον πιστεύει ότι είναι Απόκριες. Πόσο είναι ; 70; Είτε έτσι, είτε αλλιώς είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία για διχτυωτό καλσόν και μποτάκια» έγραψε άλλος χρήστης.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να υπερασπιστούν την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, βρίσκοντας καλαίσθητο το look της, ενώ τόνισαν πως η όλη φασαρία για το «διχτυωτό καλσόν» ήταν εξαρχής άκυρη καθώς η Τζιλ Μπάιντεν φορούσε «καλσόν με δαντέλα» και όχι« διχτυωτό», όπως ανέφεραν ορισμένα tweets. 

Η Τζιλ Μπάιντεν βρίσκεται γενικά στο επίκεντρο της προσοχής ως Πρώτη Κυρία, κάτι που συνέβαινε και στην περίπτωση της Μελάνια Τραμπ, αν και διατήρησε πολύ χαμηλό προφίλ στη διάρκεια της προεδρικής θητείας του Ντόναλντ Τραμπ. 

Κι ενώ το «FishnetGate», όπως ονομάστηκε, άρχισε να γίνεται trend στα social media, προστέθηκε στη συζήτηση και η πρώην Πρώτη Κυρία, με κάποιους να την επαινούν επιμένοντας πως η Μελάνια θα έδειχνε πολύ καλύτερη με αυτό το καλσόν και άλλους να λένε ότι η Τζιλ Μπάιντεν έχει «φινέτσα» οπότε το φόρεσε εκείνη καλύτερα, ενώ ανέσυραν και παλιά φωτογράφιση της Μελάνια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα ρούχα της Τζιλ Μπάιντεν γίνονται θέμα συζήτησης. Στις 12 Φεβρουαρίου, η Πρώτη Κυρία είχε επισκεφτεί ένα ζαχαροπλαστείο με αφορμή την Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και το Twitter ξετρελάθηκε με το scrunchie στα μαλλιά της. 

Για την ιστορία και η Μισέλ Ομπάμα είχε γίνει αντικείμενο αρνητικής κριτικής όταν άφησε ακάλυπτα τα χέρια της στην πρώτη της επίσημη φωτογραφία ως Πρώτη Κυρία το 2009.

Με πληροφορίες από Forbes

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Λίβανος: Oι πολίτες επιστρέφουν μετά την εύθραυστη εκεχειρία αντικρίζοντας εικόνες καταστροφής

«Μου είπαν ότι το σπίτι μου έχει καταστραφεί, αλλά ήθελα να το δω με τα μάτια μου» - Κτίρια έχουν ισοπεδωθεί, δρόμοι έχουν καταστραφεί και πολλές κατοικίες είχαν καεί ή υποστεί σοβαρές ζημιές από αεροπορικά πλήγματα
THE LIFO TEAM
ΙΤΑΛΙΑ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Διεθνή / Ιταλία: Μπόνους σε δικηγόρους για να πείθουν τους μετανάστες-πελάτες τους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

Το ακριβές ποσό δεν καθορίζεται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μελόνι, ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιταλικού Τύπου ανέρχεται περίπου στα 615 ευρώ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΒΙΝΤΕΟ

Διεθνή / Ιράν: «Ανανεώνουμε το οπλοστάσιό μας ταχύτερα από πριν» - Βίντεο από υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, απαθανατίζει τον διοικητή της Αεροδιαστημικής Δύναμης των Φρουρών της Επανάστασης, να επιθεωρεί υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις άγνωστης τοποθεσίας
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ

Διεθνή / Η κρίση στο Ιράν παραμερίζει τα οικονομικά προβλήματα της Ευρώπης από την ατζέντα της Συνόδου Κορυφής

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αναμένεται να ανατρέψει τα σχέδια των ηγετών να συζητήσουν την οικονομία και τον προϋπολογισμό της ΕΕ την επόμενη εβδομάδα
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ο Πέδρο Σάντσεθ καλεί την ΕΕ να διακόψει τη Συμφωνία Σύνδεσης με το Ισραήλ εντός 48 ωρών

Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος, την Κυριακή, ο Ισπανός πρωθυπουργός και η υποψήφια των Σοσιαλιστών, Μαρία Χεσούς Μοντέρο επιβεβαίωσαν ότι θα ζητήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση να τερματίσει τη Συμφωνία Σύνδεσης με το Ισραήλ
THE LIFO TEAM