Φωτιά στην Αχαΐα: Κάηκαν 550 οχήματα που είχε κατασχέσει η ΑΑΔΕ

Φωτιά στην Αχαΐα: Κάηκαν 550 οχήματα που είχε κατασχέσει η ΑΑΔΕ Facebook Twitter
0

Από τη φωτιά που έπληξε την Αχαΐα δεν γλίτωσαν ούτε τα οχήματα που βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις του Τελωνείου Πατρών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, περίπου 550 αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς, αριθμός που αντιστοιχεί στη συντριπτική πλειονότητα των οχημάτων που ήταν σταθμευμένα στον υπαίθριο χώρο. Περισσότερα από τα μισά εξ αυτών είχαν ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής τους και δεν μπορούσαν να διατεθούν σε δημοπρασία ως κανονικά οχήματα. Ο υπαίθριος χώρος είχε καθαριστεί από τη βλάστηση τον Ιούνιο, όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, έδωσε εντολή ώστε, μόλις η θερμοκρασία στην περιοχή υποχωρήσει σε ασφαλή επίπεδα - καθώς αυτή παραμένει υψηλή λόγω της θερμότητας που εκπέμπουν οι λαμαρίνες -, να πραγματοποιηθεί πλήρης καταγραφή των ζημιών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

 
 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ελλάδα / Πλεύρης: Η Ελλάδα εξετάζει κέντρα επιστροφής μεταναστών «κατά προτίμηση στην Αφρική»

«Δεν μιλάμε θεωρητικά πια, μιλάμε πρακτικά», είπε ο Θάνος Πλεύρης, ανακοινώνοντας ότι η Ελλάδα και άλλες τέσσερις χώρες της ΕΕ προχωρούν στη συγκρότηση των λεγόμενων return hubs
THE LIFO TEAM