Η Σαρλότ Κασιράγκι άνοιξε το σόου της Chanel επάνω σε ένα άλογο - Αντιδράσεις στα social media

Η Σαρλότ Κασιράγκι με άλογο στο σόου της Chanel Facebook Twitter
EPA/Mohammed Badra
0

Η εγγονή της Γκρέις Κέλι, Σαρλότ Κασιράγκι, άνοιξε το σόου υψηλής ραπτικής του οίκου Chanel, καβαλώντας ένα άλογο στην πασαρέλα.

Η Haute Couture Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 ξεκίνησε με την πρέσβειρα του οίκου να ιππεύει το άλογο. Ντυμένη με το τουίντ μαύρο σακάκι της, μπότες ιππασίας και καπέλο τζόκεϊ, η Κασιράγκι φάνηκε έτοιμη, ενσαρκώνοντας το πνεύμα της σύγχρονης γυναίκας Chanel.

Κάποιοι θεώρησαν ότι η έναρξη του σόου αποτέλεσε μια καλλιτεχνική επιλογή, ενώνοντας την τελευταία συλλογή ρούχων με το σόου Couture της γαλλικής εταιρείας την περασμένη άνοιξη, καθώς ολοκληρώθηκε με μια νύφη έφιππη. Ωστόσο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να επιστήσουν την προσοχή στην ευημερία του ζώου που χρησιμοποιήθηκε ως μοντέλο.

Η Σαρλότ Κασιράγκι άνοιξε το σόου της Chanel επάνω σε ένα άλογο -Αντιδράσεις στα social media Facebook Twitter
EPA/Mohammed Badra

Ένας χρήστης του Instagram σχολίασε στη σελίδα της Chanel, «Τόσο κακόγουστο και περιττό να χρησιμοποιείς ζώα στις παρελάσεις!», ενώ ένας άλλος σημείωσε «Πόσο περιττό είναι να περπατήσει ένα άλογο στην πασαρέλα; Μόνο για την ψυχαγωγία των παρευρισκομένων; #animalabuse».

«Πολύ απογοητευμένη από την Chanel. Μάλλον συμφωνείτε με τα ζώα που χρησιμοποιούνται στο τσίρκο; Άνθρωποι παλεύουν εδώ και χρόνια να εξαλείψουν την χρήση των ζώων για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείτε ζώα για να βγάλετε χρήματα από και για την ανθρώπινη ψυχαγωγία στη σημερινή εποχή. Γίνετε πιο δημιουργικοί και σκεφτείτε καλύτερες ιδέες για να κερδίσετε χρήματα αντί να βασίζεστε σε ζώα για να κάνετε τη δουλειά σας. #animalsarenotfortainment», έγραψε μία άλλη χρήστης του Instagram.

Μάλιστα, ένας άλλος κατηγόρησε μέσω σχολίου ότι οι διαχειριστές του λογαριασμού της Chanel διαγράφουν τα κακεντρεχή σχόλια. «Διαγράφετε τα αρνητικά σχόλια, ντροπή σας. Ασεβές και αηδιαστικό σόου», σημείωσε.

Η Σαρλότ Κασιράγκι άνοιξε το σόου της Chanel επάνω σε ένα άλογο -Αντιδράσεις στα social media Facebook Twitter
EPA/Mohammed Badra

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ