Η MGM Studios παρουσίασε το ανανεωμένο λογότυπό της με λιοντάρι από CGI

MGM Studios Unveils Majestic Logo Revamp, With Leo The Lion Now In CGI Facebook Twitter
0

Η MGM Studios ανανέωσε το λογότυπό της με το λιοντάρι, τον Λέων, να απεικονίζεται πλέον μέσω τεχνολογίας CGI.

Πρόκειται για μια νέα τεχνολογία δημιουργίας εικόνας μέσω του υπολογιστή που χρησιμοποιεί εξελιγμένα γραφικά. Παρότι το λογότυπο της MGM Studios παραμένει σχεδόν ίδιο εδώ και έναν αιώνα, η τελευταία απεικόνιση του λιονταριού, γίνεται μέσω CGI.

Eίναι η πρώτη ουσιαστική αλλαγή λογότυπου από το 2012. Πρόκειται για μια έκδοση του αγαπημένου λογότυπου με πιο έντονα χρώματα, με περισσότερη ζωντάνια και έμφαση στη λεπτομέρεια.

Η νέα εκδοχή του είναι πιο «ζωντανή» και πιο «γυαλισμένη» ενώ στη χρυσαφί λωρίδα η φράση «Η τέχνη για την τέχνη» έχει μετατοπιστεί σε πρώτο πλάνο. .

Μέχρι σήμερα, επτά λιοντάρια έχουν χρησιμοποιηθεί για το λογότυπο της MGM: Ο Slats  χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της «σιωπηλής» εποχής του Χόλιγουντ, ενώ ο δυνατός βρυχηθμός της Jackie the Lion ήταν ο πρώτος που ακούστηκε το 1928.

Ο Telly χρησιμοποιήθηκε για λίγο για τις ταινίες Technicolor του κινηματογραφικού στούντιο.  Ο Tanner χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ, ενώ ο Τζορτζ εμφανίστηκε από το 1956 έως το 1958. Το λιοντάρι με το όνομα Λέων εμφανίζεται στο λογότυπο που χρησιμοποιείται σήμερα. 

Πάνω από κάθε λιοντάρι είναι αποτυπωμένη η φράση, Ars Gratia Artis, δηλαδή, η «Τέχνη για την Τέχνη»

Το στούντιο παρουσίασε επίσης ένα λαμπερό νέο μονόγραμμα, το οποίο ενσωματώνει το κείμενο «Metro Goldwyn Mayer».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ